ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene este aşteptat joi la sediul PNL Neamţ

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, este aşteptat să vină joi la sediul PNL Neamţ.

Invitaţia a fost lansată de conducerea PNL Neamţ pentru a discuta pe tema rectificării bugetare şi a alocărilor din cota pe impozitul pe venit, la dispoziţia CJ Neamţ, după cum a precizat consilierul judeţean PNL, Bogdan Buhuşanu.

Întâlnirea cu cei mai importanţi „actori” politici din legislativul judeţean ar trebui să aibă ca rezultat o rectificare acceptată de toate părţile, astfel încât la votul din CJ să se întrunească cele două treimi cerute de lege.

Preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, a explicat, vineri, într-o conferinţă de presă, că lipsa unei dezbateri a fost motivul pentru care consilierii liberali nu au susţinut rectificarea ”băgată în şedinţă pe ultima sută de metri”.

”Rectificarea bugetară trebuie dezbătută corect şi nu băgată pe ultima sută de metri. Dacă cineva doreşte cu adevărat dezvoltarea judeţului va veni să discute alături de grupul consilierilor liberali. Asta dacă se doreşte o rectificare corectă”, a declarat Cozmanciuc.

”Rectificarea bugetară nu înseamnă doar alocarea de sume ci sunt permutări la diferite capitole. Cu unele suntem de acord, cu altele nu suntem de acord. Noi nu am fost chemaţi să dezbatem din acest punct de vedere. Ca să demonstrăm buna noastră intenţie, solicităm o întâlnire cu domnul preşedinte să avem o dezbatere pe această temă iar grupul consilierilor PNL nu va avea nimic împotriva rectificării bugetului judeţului”, a declarat consilierul judeţean Bogdan Buhuşanu.

Dacă propunerea de dezbatere va fi acceptată, vom afla joi. Cert este că în lipsa unui consens politic din toate părţile, rectificarea bugetară a judeţului dar şi alocarea a 29 de milioane de lei către toate primăriie nu se vor putea face.

Articolul anterior

Prăpăd la Borlești! Incendiul a afectat 3 gospodării iar pagubele sunt enorme!

Articolul următor

Prefectul Soroceanu, acuzat că pune presiune pe primarii ”care nu împart aceeaşi gaşcă”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.