ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene (președinte CJ Neamț): ”Educația este un domeniu strategic. Voi înființa un consiliu consultativ în acest domeniu!”

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a inițiat demersurile pentru constituirea unui consilu consultativ în domeniul Educației. Înființarea acestor organisme consultative reprezintă un mijloc pe care președintele Consiliului Județean îl va folosi pentru a realiza un proces cu adevărat eficient de consultare externă.

„Într-o societate modernă sunt mai multe domenii prioritare, dar cred că cel care are cea mai mare îndreptațire să fie numit domeniu strategic este Educația. Pentru Neamț, dar și pentru întreaga Romanie, Educația înseamnă dezvoltare și prosperitate pentru prezent, respect pentru valorile care ne reprezintă trecutul și identitatea, dar mai ales speranța pentru tinerii care ne duc pe drumul viitorului. În spatele fiecarui om, indiferent de statutul său social, se află un dascal. Numai având profesori puternici și un sistem de educație consolidat, atunci putem avea societăți durabile, ceea ce asigură dezvoltarea unui stat. Educația ne ajută să știm cine suntem, de unde venim și încotro mergem. De aceea consider că este absolut necesar ca la nivelul Consiliului Județean Neamț să înființăm un consiliu consultativ în acest domeniu, care să producă și să implementeze idei în domeniul educației pentru îmbunatățirea sistemului”, Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Toți cei care profesează în domeniul educației și au disponibilitatea de a-și pune cunoștințele și experiența în slujba comunitații sunt invitați să depună CV-uri și scrisori de intenție la registratura Consiliului Județean Neamț sau la adresa de email [email protected] până pe data de 8 martie.

Articolul anterior

Vitalie Proca – angajat să îl asasineze pe Puiu Mironescu – cere înjumătățirea pedepsei!

Articolul următor

DNA l-a trimis în judecată pe fostul primar Gheorghe Ștefan într-un nou dosar

2 Commentarii

  • Cel mai important obiectiv pe care un presedinte de judet il poate atinge in teritoriul sau : Cum sa facem din educatie ,oameni educati !
    Imi voi pune CV -ul si voi opta sa fac parte din aceasta structura in vederea sustinerii educatiei pentru elevii rromi proveniti din familii defavorizate din punct de vedere socio-economic !

  • Toti care a-ti fost in educatie a-ti pornit prin a reforma sistemul , la fiecare mandat fiecare ministru a avut propriile lui idei , idei care au bulversat copii in fiecare an cand a venit vorba de BAC , cine stie cu ce vor mai venii in urmatorii ani !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *