ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean, a lansat o invitaţie către mediul de afaceri din Neamţ

După înfiinţarea consiliului consultativ în domeniul cultural, Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ mai face un pas pentru a strânge, la aceeaşi masă, pilonii principali de dezvoltare ai judeţului. Este vorba de mediul de afaceri ai căror reprezentanţi sunt chemaţi să facă parte dintr-un consiliu consultativ în domeniul afacerilor şi economiei.

”La noi acasa avem oameni dornici sa transforme judetul si localitatile sale in centre de dezvoltare si de prosperitate. Stiu acest lucru, deoarece i-am intalnit in deplasarile mele in teritoriu. Insa, acestor oameni trebuie sa li se ofere posibilitatea de a-si prezenta proiectele si viziunea in privinta dezvoltarii economice a judetului in care traim. Neamtul este caminul nostru, indiferent ca suntem politicieni, oameni de afaceri, este casa parinteasca si locul cel mai drag sufletului nostru, iar pentru casa noastra trebuie sa punem umarul pentru a-i asigura prosperitatea. Pentru dezvoltarea economica a judetului Neamt este necesar, in primul rand, un parteneriat solid intre mediul de afaceri si Consiliul Judetean. In acest sens, propun oamenilor de afaceri din Neamt, dar nu numai lor, ci tuturor acelora care fac parte din zona de business, sa participe in cadrul consiliului consultativ de la nivelul Consiliului Judetean Neamt, dedicat domeniului afacerilor si economiei. Avem nevoie de modele de urmat, de idei din partea celor care au reusit in mediul de afaceri, care cunosc realitatile economice ale judetului nostru, de oameni care exceleaza prin calitatile lor profesionale si care sunt dispusi sa le puna in slujba comunitatii”, a declarat Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

Oamenii de afaceri interesati sa faca parte din acest consiliu pot depune la registratura Consiliului Judetean Neamt sau pot trimite la adresa de e-mail [email protected] scrisorile de intentie, insotite de CV.

Articolul anterior

Grevă spontană la Primăria Piatra Neamț

Articolul următor

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu: Parc inteligent în Piatra Neamț! Bănci cu încărcătoare și internet wireless, iluminat inteligent și spații de încărcare a mașinilor electrice

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *