ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene: Prioritatea PSD este de a continua guvernarea

Partidul Social-Democrat este un partid unit iar prioritatea este de a continua guvernarea, a declarat, luni, deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

”În ciuda tuturor încercărilor venite din partea adversarilor politici, PSD nu va lăsa garda jos. Astăzi, PSD este cea mai mare formațiune politică din România şi îşi va demonstra forţa inclusiv în perioada următoare. Coaliţia de guvernare este stabilă, chiar dacă au existat, din partea PNL şi a altora, încercări de a lăsa impresia că există pericolul ruperii alianţei. Votul pentru nominalizarea şefului SIE ţine de opţiunea fiecărui partid. PSD nu poate să reevalueze un personaj care în 2012, la referendum, spunea că promisiunea sa pentru ţară este Traian Băsescu”, a declarat președintele PSD Neamț.

Deputatul Ionel Arsene a apreciat că Mihai Răzvan Ungureanu nu s-a schimbat cu nimic și este ”o creaţie a lui Traian Băsescu și unul dintre cei care i-au fost fideli acestuia”.

Din 2012 până în prezent am putut să vedem cât de toxic este tipul acesta de personaj pentru scena politică. De asemenea, nu pot să nu observ cum politicieni care îl ridiculizau pe Mihai Răzvan Ungureanu şi care au lucrat la îndepărtarea sa de la guvernare, susţin astăzi cu tărie numirea acestuia la SIE. Vechii liberali ar trebui să îşi aducă aminte, mai întâi de toate, motivele pentru care Mihai Răzvan Ungureanu a fost demis şi ce înseamnă acesta pentru politica românească”, a adăugat deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

Articolul anterior

Liviu Harbuz: Avem nevoie urgent de o Strategie Forestieră Națională!

Articolul următor

Cartofii prăjiți – bomba alimentară cu efect întârziat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *