ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene: PSD continuă să ia măsuri pentru binele românilor

Guvernul condus de Victor Ponta continuă să ia măsuri benefice pentru români. Două măsuri adoptate prin rectificarea bugetară vor veni atât în sprijinul cetățenilor, cât și al mediului de afaceri din țara noastră. Prima este cea privind reducerea TVA la apă de la începutul anului viitor la 9%, pentru tot consumul, atât casnic, cât și industrial. Prin reducerea TVA la apa pentru consumul casnic, scad prețurile la întreținere, ceea ce reprezintă un sprijin însemnat pentru locuitorii din județul Neamț. Totodată, această decizie reprezintă un ajutor foarte important pentru agricultura din județul Neamț, coroborat cu sistemul de irigații. Reducerea TVA la 9% la apă va fi un imbold pe care agricultorii din județul nostru îl primesc din partea Executivului.

De asemenea, o măsură esențială pentru mediul de afaceri din Neamț, dar și din țara noastră, este reprezentată de reducerea impozitului pe dividende la 5%. Contextul economic în care se află România, dar și prognozele economice arată foarte clar că țara noastră poate să ia această măsură. Decizia Guvernului va constitui un impuls puternic pentru refacerea și consolidarea sau creșterea capitalului și importanței capitalului autohton. Personal, consider că o economie fără capital propriu nu poate să fie una performantă și stabilă pe termen lung

România are nevoie de guvernare responsabilă, care ia măsuri în sprijinul cetățenilor și promovează proiecte ținând cont de interesul public al românilor. Așa cum vedem, PNL nu reușește să iasă dintr-o paradigmă conflictuală, de atitudine potrivnică oricărui proiect, în dauna interesului românilor”.

deputat Ionel Arsene, preşedinte PSD Neamţ

Articolul anterior

Surse: Deputatul Mihaela Stoica se înscrie în PMP!

Articolul următor

PNL Neamţ acuză: PSD încearcă să vicieze rezultatele alegerilor locale din 2016

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular