ISSN 2457 - 3973

Surse: Deputatul Mihaela Stoica se înscrie în PMP!

Deputatul independent Mihaela Stoica se va înscrie, vineri, în Partidul Mişcarea Populară, potrivit unor surse demne de încredere.

Parlamentarul nu a răspuns la telefon pentru a confirma ştirea. Înscrierea în partid a Mihaelei Stoica a primit OK-ul în cele mai înalte foruri ale PMP, spun surse demne de încredere de la nivel central.

Totodată, după congresul de sâmbătă al partidului, Mihaela Stoica ar urma să primească, din mai multe considerente, şi funcţia de coordonator al filialei Mişcării Populare Neamţ.

Practic, odată cu această mişcare, Mihaela Stoica revine în PMP, partid din care a demisionat în octombrie 2014 ca urmare a unor disensiuni (neconfirmate) cu Elena Udrea.

Revenirea Mihaelei Stoica in Mişcarea Populară a fost calculată imagistic, urmând să fie anunţată cu doar o zi înainte de congres. De asemenea, Mihaela Stoica se întoarce în PMP odată cu fostul preşedinte Traian Băsescu.

Se pare însă că Mihaela Stoica nu ar fi singurul parlamentar al PMP din Neamţ dacă îl luăm în calcul şi pe deputatul Ştefan Burlacu (ex-PPDD) şi originar din Crăcăoani. În unele cercuri, parlamentarul a anunţat că ar dori să se întoarcă pe meleaguri nemţene pentru a pune umărul la reorganizarea partidului.

  Articolul anterior

  Încă o dovadă că Guvernului PSD nu îi pasă de județul Neamț! Și nici unor parlamentari din județ!

  Articolul următor

  Ionel Arsene: PSD continuă să ia măsuri pentru binele românilor

  Un comentariu

  • frica pazeste bostanaria.micuta vede ca latul se strange si cauta protector.cine putea fi mai bun decat basescu care o stie foarte bine si la vremuri grele e buna si micuta iar nuty se reface la beciul domnesc.daca aceasta femeie ar avea un pic de moralitate ne-ar lasa in pace si nu ar mai aparea cu chipul ei hidos de consumator de lamaie.stai fata acasa si ai grija de copii.

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cel mai popular