ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene: ”PSD Neamț trimite în Parlament o echipă solidă, experimentată și capabilă să se lupte pentru nemțeni!”

Cei 11 parlamentari de Neamț și-au primit, astăzi, de la Biroul Electoral Județean Neamț, mandatele de deputat și senator. De departe, cea mai puternică echipă este a PSD Neamț care a obținut 5 mandate de deputat și 2 de senator.

Ionel Arsene, președintele PSD Neamț, i-a felicitat pe toți parlamentarii nemțeni dar în mod special pe cei ai PSD.

”Incepand de azi, Neamtul are noii parlamentari validati. În urma alegerilor de duminica, judetul Neamt va fi reprezentat în Parlamentul României de cinci deputați și doi senatori social- democrați. Le urez mult succes in noul mandat, iar in noua lor activitate imi doresc sa promoveze interesele nemtenilor la nivel central. PSD Neamt trimite in Parlament o echipa solida, experimentata si capabila sa se lupte pentru nemteni. Votul oamenilor ii responsabilizeaza pentru a propune proiecte care sa asigure dezvoltarea si bunastarea cetatenilor. Ii felicit pentru obtinerea mandatelor si le spun de pe acum ca voi urmari cu atentie activitatea tuturor reprezentantilor nemtenilor in Parlament”, a declarat președintele PSD Neamț, Ionel Arsene. ionel-arsene-foto

Cei 5 deputați ai PSD Neamț sunt Ioan Munteanu. Dănuț Andrușcă, Ciprian Șerban, Alexandru Rotaru și Neculai Iftimie. Cei doi senatori ai PSD Neamț sunt Emilia Arcan și Dan Manoliu.

Urmează ca președintele României să convoace săptămâna viitoare ședința de validare a noului Parlament al României, moment la care deputații și senatorii vor depune jurământul.

Articolul anterior

Rezultate finale oficiale: Uite cine sunt cei 11 parlamentari de Neamț! (nume și foto)! 7 PSD, 3 PNL, 1 USR!

Articolul următor

Povestea de viață a deputatului Iulian Bulai (USR Neamț)! De la Tămășeni, la Oslo. De la Huși, la Lisabona. De la Beijing, în …. Parlamentul României!

2 Commentarii

  • stiam ca dl.manoliu are dosar penal.a avut un accident de circulatie cu o persoana decedata.sa inteleg ca dl.arsenie ia dat un bonus si la trimis in parlament.sau poate ca legislatia este alta pentru alesi.

    • Dosarul penal nu inseamna ca persoana este vinovata! Doar o instanta de judecata poate emite o astfel de decizie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.