ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene: PSD Neamț va câștiga, fără dubii, 4 mandate de deputat și 2 de senator!

PSD Neamț va câștiga, fără dubii, 4 mandate de deputat și 2 de senator, a declarat, joi, la depunerea candidaturilor pentru alegerile parlamentare, președintele filialei, Ionel Arsene.

Acesta susține că estimarea sa este realistă și se bazează atât pe strategia pregătită cât și pe calculele electorale.

”Pot să afirm, şi am proprietatea cifrelor, că PSD Neamţ va câştiga 4 mandate de deputat şi 2 de senator. Conform calculelor şi strategiei din această campanie, nu am dubii că aşa vom câştiga”, a subliniat Arsene.

Președintele PSD Neamț a spus că echipa de candidați pentru alegerile parlamentare este una ”bine închegată”.

”Sunt oameni care au probat în ultimii ani calităţi foarte bune pe domeniilor lor de activitate. Avem oameni cu experienţă: Răzvan Cuc a fost de două ori ministru al Transporturilor; Ciprian Şerban a avut un mandat extrem de bun de parlamentar, cu multe iniţiative; Oana Bulai, fost administrator public şi fost consilier de stat în cabinetul primului-ministru; Remus Munteanu a fost secretar de stat; preşedintele organizaţiei municipale, doamna profesor Florentina Moise. Fiecare în parte reprezintă un model, oameni care şi-au adus contribuţia atât cât au putut fiecare, la bunăstarea judeţului Neamţ. Am schimbat mare parte din garnitura de parlamentari pentru că vrem să ne prezentăm în faţa nemţenilor cu oameni foarte bine pregătiţi, care vor să facă foarte mult pentru judeţul Neamţ. Noi, cei care facem administraţie, putem să avem o administraţie eficientă dacă parlamentarii legiferează bine şi crează cadrul legislativ. Îndemn nemţenii ca pe 6 decembrie să vină la vot, să voteze o echipă de oameni serioşi, pe care eu, în calitate de preşedinte al CJ Neamţ şi al PSD Neamţ, garantez. La 2-3 luni, împreună cu nemţenii, le vom verifica activitate ce au făcut în Parlament şi ce beneficii au adus nemţenilor”, a precizat președintele PSD Neamț.

Ionel Arsene a explicat și motivul pentru care deputatul Viorel Stan a fost scos de pe lista de la Camera Deputaților iar locul său este ocupat de deputatul Cătălin Zamfira: ”PSD a hotărât în Consiliul Politic Naţional că nici o persoană care este trimisă în judecată nu va candida la parlamentare. Din păcate, domnul profesor Stan are o astfel de problemă şi am hotărât împreună să facă un pas în lateral şi a fost firesc ca domnul Zamfira să fie alături de noi”. 

Camera Deputaților:

  1. Ciprian Șerban
  2. Oana Bulai
  3. Remus Munteanu
  4. Cătălin Zamfira
  5. Gabriela Lucachi
  6. Anton Covasan
  7. Ovidiu Niță
  8. Octavian Diaconița
  9. Radu Tudorel
  10. Constantin Păduraru

Senat:

  1. Răzvan Cuc
  2. Florentina Moise Luca
  3. Neculai Avădanei
  4. Adrian Bourceanu
  5. Ionuț Ciocoiu

    Articolul anterior

    Dan Manoliu şi Bogdan Tohăneanu deschid listele PRO România – filiala Neamţ la parlamentare

    Articolul următor

    Școli închise pe bandă rulantă în Neamț

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular