ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene (PSD): Președintele Iohannis se folosește de funcția sa pentru a ajuta PNL!

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, l-a acuzat, marți, pe președintele României, Klaus Iohannis, că se implică în campania electorală pentru PNL. Totodată, Arsene a arătat cu degetul către președintele Iohannis că a trimis la Curtea Constituțională legea PSD-ALDE de tăiere a 102 taxe.

”Cei care mai aveau nevoie de o dovada a faptului ca presedintele Iohannis se implica in aceasta campanie pentru PNL au primit-o astazi prin decizia presedintelui de a trimite legea privind taierea celor 102 taxe la CCR. Aceasta lege este una care venea in sprijinul romanilor si care ajuta la reducerea birocratiei. Din pacate, constat in aceasta situatie ca din partea trio-ului PNL – Iohannis – Ciolos exista o oarecare invidie pentru ca anumite inititative legislative nu le apartin si fac totul pentru a le bloca. Altfel nu pot sa imi explic de ce presedintele ar contesta o lege foarte buna pentru romani”, a declarat Ionel Arsene. 

Liderul PSD Neamț a mai spus că presedintele Iohannis actioneaza drept pionul de baza al PNL-ului in aceasta campanie.

”Daca pana mai ieri se pozitiona drept strategul PNL si sfatuitorul politic al lui Dacian Ciolos, azi presedintele se foloseste de functia sa pentru a-i ajuta pe cei din PNL si de a lovi in romani”, a precizat Ionel Arsene.

Articolul anterior

Expoziție inedită la Complexul Muzeal Județean Neamț! Tablouri confiscate de un polițist, prezentate publicului larg!

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc (PNL): PSD dovedește încă o dată că este un partid fără cuvânt!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *