ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene va renova în nume propriu trei saloane ale Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț!

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a anunțat, vineri, că va renova în nume propriu trei saloane de la secția de neurologie a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. Declarația a fost făcută după ce alte trei saloane au fost renovate, tot în nume propriu, de managerul interimar al unității sanitare, Liviu Negelschi.

”Mă voi implica personal, din fonduri proprii, pentru renovarea a trei saloane din această secție. Cred că și alți oameni de bine din județul Neamț vor pune umărul să ajutăm Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț și să renovăm aceste saloane. Cred că spitalul va eveni, ușor – ușor, un etalon în ceea ce privește sănătatea din județul Neamț. Vom sprijini și ne vom apleca foarte mult și spre ceea ce înseamnă grija față de persoanele cu nevoi speciale, cu handicap, pentru că este de datoria noastră ca acei oameni să trăiască în condiții foarte bune. Astăzi nu îmi place cum arată multe dintre locurile în care sunt găzduiți oamenii cu nevoi speciale. Toate spitalele din județ dar și centrele cu nevoi speciale sunt o prioritate pentru președintele Consiliului Județean, pe lângă infrastructura județului și dezvoltarea economică a acestuia”, a declarat Ionel Arsene.arsene-salon1

Pe de altă parte, președintele Consiliului Județean Neamț a anunțat că există posibilitatea construirii unei noi Unități de Primiri Urgențe la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț.

”La inițiativa președintelui CJ Neamț, arhitecții lucrează la un amplasament pe care o să îl propunem. Este primul președinte de Consiliu Județean care se apleacă cu adevărat asupra problemelor Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț și mă bucur că este în primul rând om, și apoi om politic”, a declarat managerul interimar al spitalului, Liviu Negelschi.

Ionel Arsene a adăugat că fondurile pentru construcția noii Unități de Primiri Urgențe vor fi asigurate de Guvernul României. Pe de altă parte, președintele CJ Neamț a adăugat că va purta discuții cu primarii de la Roman, Tîrgu Neamț, Bicaz, Roznov și Piatra Neamț pentru a fi identificate terenuri unde pot fi amenajate heliporturi pentru elicopterele SMURD.arsene-salon2 arsene-salon3

Articolul anterior

Eugen Țapu Nazare a fost ales vicelider al grupului PNL din Senat! Funcția nu îi dă voie să mai ocupe posturi de conducere în comisiile parlamentare!

Articolul următor

Mesajul viceprimarului Bogdan Gavrilescu cu prilejul sărbătorii Nașterii Domnului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *