ISSN 2457 - 3973

Ionel Ciubotaru, ”pensionat” anticipat de la Primărie pentru traseism politic

Primăria Roznov va avea, începând de săptămâna viitoare, un nou primar interimar, în persoana lui Constantin Hodor (PSD).

Ionel Ciubotaru a fost demis, vineri, prin ordin al prefectului de Neamț, pentru că în prezent este membru al altui partid decât cel pentru care a candidat în 2016.

Prefectul George Lazăr a declarat, într-o conferință de presă, că a primit în acest sens o sesizare din partea deputatului Ciprian Șerban, președinte al PSD Roznov. Pe baza unei informări a secretarului orașului Roznov a constatat că sesizarea se confirmă.

Astfel, Ciubotaru a fost trimis acasă pentru ceea ce în popor se cheamă traseism politic. De altfel, Ionel Ciubotaru a fost în cei 24 de ani de primărie membru al cam tuturor partidelor: PSD, PLD, PDL, PNL iar acum PRO România (după ce în 2016 a câștigat primăria pe lista PSD).

Mai în glumă mai în serios, roznovenii spun că ”noroc că nu avem UDMR în Roznov, că se înscria și acolo”.

Ionel Ciubotaru nu se află la prima ispravă de a termina mandatul de primar ”în genunchi”. Acum 4 ani, mai exact pe 29 martie 2016, Ciubotaru a fost demis prin ordin al prefectului de atunci pentru că a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese.

Potrivit unor surse extrem de bine informate, un alt dosar tot pe conflict de interese ar urma să ajungă (dacă nu a ajuns deja) pe masa inspectorilor de la Agenția Națională de Integritate. Iar obiectul îl reprezintă tot conflictul de interese. Pe această temă vom reveni zilele viitoare cu amănunte.

Articolul anterior

Cristi Bușoi: Județul, codaș la fonduri europene! Mugur Cozmanciuc: ”Voi face din Neamț un județ reper al sistemului sanitar!”

Articolul următor

PMP anunță prin vocea președintelui Bogdan Gavrilescu susținerea independentului Victor Neculai Matei la Primăria Bicaz

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *