NewsAllert :

Gospodărie lovită de fulger la Bârgăuani. A luat foc!

Accident cu 6 victime încarcerate la Roznov! Un TIR a intrat într-un autoturism! (sâmbătă, 26 septembrie)

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

  • 26 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Ionel Ciubotaru, primarul de Roznov, salariu de nabab ca să nu știe de agresiunile sexuale de pe ulița lui

26.05.2020

Primarul orașului Roznov, Ionel Ciubotaru, are un salariu de nabab (12.480 lei pe lună) dar nu știe ce se întâmplă nici măcar pe ulița lui.

Ciubotaru, ales din partea PSD dar susținător declarat al PRO România, a aflat abia după 24 de ore de la producere de incidentul grav în care un tânăr a fost agresat verbal, fizic și sexual. Iar fapta s-a produs pe stradă, ziua în amiaza mare și chiar în satul unde locuiește primarul, la Slobozia. Adică la doi pași de reședința edilului Ionel Ciubotaru!

Primarul de Roznov a recunoscut că a aflat din presă despre incident. La 24 de ore de la cumplita faptă, el tot nu știa nimic.

O asemenea situație ar fi fost, poate, scuzabilă, pentru un primar aflat în primul an din primul mandat. Dar Ionel Ciubotaru este primar la al cincilea mandat. Deci de 20 de ani! Iar înainte de a fi primar, a avut și un mandat de viceprimar, și încă unul de consilier local. Deci Ionel Ciubotaru se află la conducerea administrației de aproape 25 de ani. Știe exact ce și cum votează fiecare alegător, unde și cum trebuie ”să bată” la poartă în campanie, dar nu știe despre un astfel de incident grav, care a făcut ocolul internetului! Sau poate nu a vrut să știe nimic, crezând că se va stinge de la sine.

Nu mai spunem că Primăria are în subordine și Poliția Locală care, chiar dacă în momentul de față este în coordonarea Poliției Naționale, tot primarului îi dă raportul.

Bine că Ionel Ciubotaru și-a angajat șeful de partid de la PRO România pe post de consultant pe un salariu de 10.000 de lei pe lună!

Poate că acești bani puteau fi investiți în siguranța cetățenilor din Roznov și nu pentru a-și mulțumi superiorii politici, pentru a fi desemnat și susținut candidat pentru încă un mandat de primar!

Sau poate că șeful PRO România Neamț, Cătălin Chiței – angajat de Ciubotaru pe banii roznovenilor – îl va consilia pe primar cum va reduce infracționalitatea din Roznov!

Articolul anterior

Prefectura și DGASPC iau atitudine față de cazul de la Roznov

Articolul următor

Situația locurilor de joacă din municipiul Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *