NewsAllert :

Gospodărie lovită de fulger la Bârgăuani. A luat foc!

Accident cu 6 victime încarcerate la Roznov! Un TIR a intrat într-un autoturism! (sâmbătă, 26 septembrie)

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

  • 27 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Prefectura și DGASPC iau atitudine față de cazul de la Roznov

26.05.2020

Prefectul George Lazăr a reacționat după apariția în mediul on-lie a agresiunii de la Roznov. Acesta a cerut Poliției să aibă toleranță zero față de astfel de cazuri și să ia măsurile care se impun.

”Astfel de fapte sunt total reprobabile și antisociale iar toleranța este zero. În mod clar, nu se poate ca astfel de comportamente să fie tolerate. Locul unor astfel de elemente, a unor personaje certate cu legea, NU trebuie să fie în societate. Cer în mod clar structurilor de Poliție să aibă toleranță zero față de astfel de persoane și să ia cele mai dure măsuri”, a spus prefectul George Lazăr.

Reprezentanții DGASPC Neamț au condamnat și pasivitatea celor care, deși fac parte din același grup cu victima și agresorul, nu intervin să îi despartă și nici nu sună la 112.

”Filmul abuzului petrecut la Roznov este șocant, greu de privit și absolut revoltător. În afara abuzului propriu-zis absolut condamnabil este de neimaginat reacția privitorilor care asistă pasivi la acest incident fără să intervină sau fără să solicite sprijinul Poliției. DGASPC Neamț condamnă ferm astfel de atitudini și solicită tuturor să intervină urgent în astfel de situații și să ajute victimele în orice formă pot. Atitudinea pasivă îi face complici și contribuie fiecare dintre ei la distrugerea unor vieți nevinovate”, au precizat reprezentanții DGASPC Neamț.

Specialiști din cadrul ”Serviciul Copil Maltratat” al DGASPC Neamț s-au autosesizat și vor lua legătura cu Poliția Roznov și serviciul de asistență socială comunitară din Roznov.

Potrivit DGASPC Neamț, din filmare reiese că este vorba despre abuz fizic, sexual și emoțional. Victima va fi inclusă într-un program de consiliere psihologică pentru a o ajuta să treacă peste traumele suferite.

Între timp, autorul agresiunii a fost reținut de polițiști, luni seara, și astăzi va fi propus instanței de judecată pentru luarea unei măsuri preventive.

 

Articolul anterior

Imagini șocante la Roznov cu un tânăr gol care lovește și agresează sexual alți tineri

Articolul următor

Ionel Ciubotaru, primarul de Roznov, salariu de nabab ca să nu știe de agresiunile sexuale de pe ulița lui

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *