NewsAllert :

Iată ce restricții intră în vigoare de duminică seara (25 octombrie) în Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina

UDMR n-are organizație în Neamț, dar are candidați la parlamentare! Levente și Zoltan vor să vă reprezinte!

Petreceri ilegale întrerupte de polițiștii din Neamț! Din seara aceasta intră în vigoare noi restricții!

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

Vezi incidența cazurilor COVID din localitatea ta! Lista cu toate orașele și comunele din Neamț! (vineri, 23 octombrie)

Lista cu toate școlile din Neamț și modul în care funcționează din 26 octombrie 2020

Școli ÎNCHISE 14 zile la Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina! Cafenele, barurile și restaurantele SE ÎNCHID la interior! (video)

Tânăr de 18 ani – mort în accident rutier la Borlești! Mașina s-a rupt în două!

Bărbat scos mort dintr-o fântână din Pângărați

CJSU Neamț aprobă astăzi: școlile din Piatra-Neamț și Bicaz, exclusiv în on-line! Barurile, restaurantele, cafenelele – închise!

Școli închise pe bandă rulantă în Neamț

Dan Manoliu şi Bogdan Tohăneanu deschid listele PRO România – filiala Neamţ la parlamentare

Deputatul Iulian Bulai (USRPLUS Neamț): ”Am depus listele pentru parlamentare cu gândul că nemțenii au înțeles mesajul nostru!”

Municipiul Piatra-Neamț și orașul Bicaz au trecut în SCENARIUL ROȘU! La ce să ne așteptăm?!

  • 25 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Istvan, Zoltan și Ladislau vor să fie deputați de Neamț! UDMR nu are organizație în județ dar are liste complete la parlamentare!

Așa cum era de așteptat, UDMR are din nou candidați la alegerile parlamentare în județul Neamț. Pentru că se supune unui alt algoritm politic de alegere a parlamentarilor, fiind reprezentantă a unei minorități, Uniunea Democrată a Maghiarilor depune liste de candidaturi peste tot în țară. Poate nu vă vine să credeți dar și voturi ia de peste tot. Și în județul Neamț, la fiecare scrutin parlamentar, UDMR obține câteva sute de voturi. Acestea vin în special din zona de la granița cu Harghita dar la fel de bine au fost obținute voturi și în zona Roman sau Tîrgu Neamț.

Acum, lista UDMR depusă la Biroul Electoral Județean Neamț îl are la Camera Deputaților pe Pinter Zsolt-Istvan, din Baia Mare. Urmează doar nume cu rezonanță maghiară ale unor candidați din Harghita, Mureș, Alba sau chiar Olt!

La Senat se înregistrează o situație similară (Csaba, Bella, Gabor, etc) cu mențiunea că toți cei 5 candidați sunt din Harghita.

Pentru că are liste complete, UDMR își poate desemna oameni în birourile secțiilor de votare din Neamț.

Articolul anterior

Primarul Dragoș Chitic: Alianța majoritară PSD-PMP-ALDE blochează proiectele de dezvoltare ale municipiului Piatra Neamț!

Articolul următor

O persoană din Tarcău a ars de vie în propria locuință

Un comentariu

  • ca si in alte judete unde minoritatea maghiara este nereprezentativa de “problema electorala”se ocupa psd.motivul este simplu:udmr , partid parlamentar, are rezervate legal locuri in bej si sectiile de vot.acestea sunt ocupate de oamenii din psd care dubleaza prezenta psd in bej si sectii de vot.pentru ca jucaria sa mearga psdi-stii dau cateva sute de voturi dar rezolva o problema majora.daca presedintele bej ar fi exigent nu ar mai permite asemenea jocuri si ar cere respingerea propunerilor psd.curios si doveditor ca acei candidati sunt maghiari , iar cei din sectiile de vot moldoveni curati.autoritatea electorala se face ca nu stie iar cand stie(este informata)tace.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *