ISSN 2457 - 3973

ISU Neamţ transmite azi mesaje RO ALERT în Piatra-Neamţ şi 4 comune din cauza COVID

ISU Neamț va transmite miercuri (19 ianuarie), la ora 14:00, mesaje prin RO ALERT cetățenilor din municipiul Piatra Neamț și comunele Costișa, Dumbrava Roșie, Pângărați și Tămășeni, ca urmare a creșterii incidenței numărului de cazuri confirmate cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori.

Mesajele vor fi transmise cetățenilor din UAT-urile cu incidența cazurilor peste 6 la mia de locuitori.

Textul mesajului va fi de tipul „ATENȚIE! În orașul/comuna …. Nivelul de raspandire a noului coronavirus (SARS-CoV-2) este unul ridicat, peste 6 la o mie de locuitori. RESPECTATI masurile sanitare pentru a nu va pune viata in pericol, a dumneavoastra sau a celor din jur. Purtati corect MASCA, acoperind nasul si gura. Pastrati DISTANTA si evitati aglomeratiile. Mentineti IGIENA MAINILOR, evitati contactul cu suprafetele comune si DEZINFECTATI-VA dupa fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. ÎNCURAJATI-I si pe cei din apropierea dvs. sa respecte cu strictete regulile! ISU NT”

Acest mesaj va fi transmis o singură dată și rămâne valabil pe toată perioada în care rata de infectare se menține sau depășește 6 cazuri confirmate la mia de locuitori.

Articolul anterior

COVID înroşeşte tot mai tare Neamţul! Iată situaţia miercuri – 19.01.2022.

Articolul următor

Prefectul George Lazăr „Îi felicit pe toţi poliţiştii şi jandarmii din Neamţ!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.