ISSN 2457 - 3973

Iulian Bulai (USR Neamț): Așteptăm procesul de redistribuire al voturilor!

Iulian Bulai, candidat pe prima poziție la Camera Deputaților din partea Uniunii Salvați România – filiala Neamț speră ca la redistribuire, să obțină mandatul de parlamentar. Dincolo de acest aspect, Iulian Bulai a subliniat rezultatul echilibrat obținut de USR Neamț în mediul urban și cel rural.

”Ma bucura faptul ca USR este a treia forta in Parlamentul Romaniei. Este o mare responsabiliatte pentru noi. De remarcat faptul ca in Neamt USR a fost votat aproape in egala masura de catre cei din mediul urban cat si de cei din mediul rural. Le multumim pe aceasta cale tuturor nemtenilor pentru increderea acordata. Este minunat ca o echipa formata in ultimele 2 luni a reusit sa obtina 7.235 de voturi la Camera Deputatilor si 7.861 de voturi la Senat. Asteptam rezultatele procesului de redistribuire a voturilor”, a declarat Iulian Bulai.

PSD Neamţ a câştigat detaşat alegerile parlamentare din judeţul Neamţ cu 53,14 la sută dintre voturi. La Camera Deputaţilor, PSD Neamţ a obţinut 52,67 la sută iar la Senat are 53,62 la sută.
Pe poziţia a doua se situează PNL cu 19,94 la sută. Liberalii au 20,25 la sută Camera Deputaților în timp ce la Senat au obţinut 19,63 la sută.
ALDE Neamţ a obţinut 5,025 la sută, cu un scor la Camera Deputaţilor de 4,79 la sută şi 5,26 la sută la Senat.
PMP Neamţ cu 4,75 la sută(4,52 la Camera Deputaților și 4,99 la Senat) iar USR are 4,58 la sută (4,40 la Camera Deputaților și 4,77 la Senat).

Sebastian Burduja și Andrei Carabelea, independenții susținuți de PACT, au obținut aproape cât PMP și USR.
Sebastian Burduja, candidat independent la Camera Deputaţilor are 3,89 la sută iar Andrei Carbelea, candidat independent la Senat a obţinut 4,1 la sută.
Prezenţa la vot în judeţul Neamţ a fost de 36,99 la sută.

Articolul anterior

Pietrenii așteaptă în continuare ieftinirea parcărilor din oraș! Care partide sunt serioase și merg până la capăt?

Articolul următor

Primarul Dragoș Chitic (PNL): ”Îi felicit pe cei de la PSD, ALDE, PMP și USR! Proiectul ”Piatra Neamț 2020” va continua!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *