ISSN 2457 - 3973

Primarul Dragoș Chitic (PNL): ”Îi felicit pe cei de la PSD, ALDE, PMP și USR! Proiectul ”Piatra Neamț 2020” va continua!”

Primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic, a felicitat PSD, ALDE, PMP și USR pentru rezultatele obținute în oraș dar și la nivel județean. Cât privește scorul extrem de mic obținut de filiala PNL Piatra Neamț, unde este președinte interimar, Dragoș Chitic a spus că a fost un vot politic la nivel național.

”În primul rând vreau să mulțumesc celor care au fost la vot, cu 3 la sută în plus față de alegerile locale. Îi felicit pe cei care au obţinut un rezultat bun în municipiul Piatra Neamț și în județ, și mă refer la PSD, ALDE, PMP și USR. Vreau să le transmit pietrenilor că Proiectul ”Piatra Neamț 2020” va continua și aștept ca noul Parlament și Guvern să sprijine proiectele municipiului Piatra Neamț. Cât privește rezultatul din Piatra Neamț, a fost doar un vot politic. Suntem la doar 5 luni de alegerile locale și nu există o altă justificare. Cred însă că PNL Piatra Neamț şi condudcerea Primăriei au crescut ca încredere în rândul pietrenilor”, a declarat, pentru newsallert.ro, primarul Dragoș Chitic, președintele PNL Piatra Neamț.

În Piatra Neamț, PSD a obținut 42 la sută iar PNL are 15 la sută.

Articolul anterior

Iulian Bulai (USR Neamț): Așteptăm procesul de redistribuire al voturilor!

Articolul următor

Ioan Munteanu (director campanie PSD Neamț): Am realizat ce ne-am propus – 5 deputați și 2 senatori!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular