ISSN 2457 - 3973

Iulian Bulai (USR PLUS): Nemțenii sunt pregătiți să excludă PSD și baronii din conducerea județului Neamț!

Deputatul Iulian Bulai (co-președinte USR PLUS) a declarat, marți, într-o conferință de presă, că nemțenii sunt pregătiți să excludă PSD și baronii din conducerea județului Neamț!

Referirea a fost către președintele PSD/CJ Neamț, Ionel Arsene, despre care și europarlamentarul USR PLUS Dragoș Tudorache a spus că trebuie să plece acasă.

”Vom curăța primăriile și consiliile județene de flagelul care ne-a ținut pe loc în ultimii 30 de ani. Banii vor fi cheltuiți în mod transparent, cu participarea cetățenilor. Punem pe masa cetățenilor un plan cu proiecte concrete iar în al treilea rând, oferim altfel de candidați. Majoritatea nu au mai făcut politică și au lăsat confortul vieții personale și profesionale pentru a se implica. România baronizată trebuie văzută prima dată de noi. Obiectivul nostru principal rămâne acela de combatere a corupției pentru că este cea mai mare problemă pe care o are România. Baronii locali au crescut pe acest sistem de corupție, pe un sistem de dependențe care ne-au făcut pe noi, cetățenii, să suferim și să nu avem o șansă. Antreprenorii suferă pentru că nu își pot face afacerile în liniște, cetățenii suferă, elevii suferă în școli, părinții suferă, și tot așa. (…) Cine nu îl știe pe domnul Arsene? Este deja vedetă națională. Și știm și viziunea domnului Arsene pe care o regăsim în PSD și care a fost principala frână politică pentru România”, a declarat europarlamentarul Dragoș Tudorache (fost ministru de Interne), co-președinte executiv USR PLUS.

”Datele noastre arată că în momentul de față există posibilitatea unei alianțe non-PSD, așa arată datele statistice. Nemțenii sunt pregătiți pentru a exclude PSD și baronii PSD din conducerea județului Neamț în următorii 4 ani. Aceste alegeri sunt despre a elimina ultimii dinozauri politici nocivi – baronii României – iar lucrurile acestea se vor întâmpla în următoarele săptămâni când vom câștiga județul Neamț într-o majoritate de centru dreapta. Vom reuși să schimbăm multe lucruri și vom face majorități de centru-dreapta în multe localități din județ. În Neamț, PSD va deveni istorie. Am fost în fiecare sat din cele 60 de UAT-uri unde candidăm la aceste alegeri și toți oamenii vor o schimbare”, a declarat deputatul Iulian Bulai, co-președinte USR PLUS Neamț.

Articolul anterior

Lupta pentru președinția CJ Neamț: Candidatul PNL Mugur Cozmanciuc, ușor avans în fața candidatului PSD Ionel Arsene

Articolul următor

Primarul Dragoș Chitic a fost demis de prefectul de Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *