ISSN 2457 - 3973

Lupta pentru președinția CJ Neamț: Candidatul PNL Mugur Cozmanciuc, ușor avans în fața candidatului PSD Ionel Arsene

Alegerile locale din data de 27 septembrie sunt o miză pentru fiecare cetățean din județul Neamț, pentru că au de ales între dezvoltare și stagnare. Au de ales între candidatul PNL Mugur Cozmanciuc și candidatul PSD Ionel Arsene. Lupta în acest moment nu este tranșată, candidatul PNL Mugur Cozmanciuc având un ușor avans. Asta pentru că, din păcate pentru județul Neamț, actualul și cel care va din 28 septembrie fi fost președinte al Consiliului Județean, Ionel Arsene nu a condus în interesul nemțenilor, iar asta s-a văzut și va fi penalizat la vot.

Mai mult chiar, contextul este favorabil dezvoltării liberale prin investiții, nu stagnării alături de PSD. Susținerea de care se bucură Mugur Cozmanciuc și echipa candidaților liberali s-a văzut în ultimele zile prin vizitele care au fost făcute de miniștrii, ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloș, ministrul Muncii și Protecției Sociale Violeta Alexandru, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale Adrian Oros, dar și a europarlamentarilor Siegfried Mureșan, Rareș Bogdan sau Cristian Bușoi. De ce este importantă susținerea acestora? Pentru că ei sunt cei care vor colabora cu echipa PNL pentru a atrage fonduri europene pentru modernizarea județului.

Președintele Iohannis a negociat la Bruxelles 80 miliarde euro pentru modernizarea României. Comunitățile locale, inclusiv cele din Neamț, vor beneficia de fonduri europene substanțiale – 8,55 miliarde euro, la care se adaugă o contribuție națională de 30% – prin cele opt Programe Operaţionale Regionale implementate la nivelul celor 8 regiuni de dezvoltare.

Mugur Cozmanciuc și echipa PNL vor avea parte și de susținerea Guvernului Orban, care a lansat cel mai mare plan de investiții de după 1989 și a deschis noi oportunități acelor administrații locale care știu să facă proiecte și nu se mulțumesc doar cu consumarea unor resurse din ce în ce mai limitate. Practic, Guvernul PNL dă mînă liberă și sprijină administrațiile locale care vor cu adevărat dezvoltare prin investiții și fonduri europene, la un nivel fără precedent în ultimii 30 de ani.

Pe 27 septembrie nemțenii au ocazia, ca prin votul lor pentru PNL, să înlocuiască vechiul model pesedist bazat pe consumul populației care a dus la scăderea puterii de cumpărare și deprecierea infrastructurii), pentru a fi înlocuit de noua paradigmă a dezvoltării economice prin investiții care au schimbat deja fața unor mari orașe conduse de liberali.

Da, în acest moment lupta pentru președinția CJ Neamț este departe de a fi tranșată! Depinde de votul fiecărui nemțean pentru a înclina balanța! Să arătăm pe 27 septembrie că vrem bunăstare și respect! Să votăm Mugur Cozmanciuc – președinte al Consiliului Județean Neamț, să votăm PNL.

Articol comandat de PNL Neamț

Articolul anterior

Dragoş Chitic: „Cinematograful Cozla va reveni la gloria de altădată, cu fonduri europene”

Articolul următor

Iulian Bulai (USR PLUS): Nemțenii sunt pregătiți să excludă PSD și baronii din conducerea județului Neamț!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *