ISSN 2457 - 3973

Jănel Iosub crede în România Unită! Care sunt principiile P.R.U.

Jănel Iosub, cunoscut pentru meciurile sale pline de argumente cu greii politicii nemțene și nu numai s-a înscris în Partidul România Unită. Acesta a fost numit prim-vicepreședinte al organizației județene Neamț și probabil va fi desemnat candidatul la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț.
Jănel Iosub a declarat pentru newsallert.ro că duminică, pe 24 ianuarie 2016, chiar de Ziua Unirii, va avea loc primul congres extraordinar al partidului.
”Sunt anunțați circa 1.000 de membri din toate filialele județene. Partidul România Unită este un partid naționalist, un partid pentru românii adevărați ce își propune ca la alegerile locale și parlamentare să facă cea mai frumoasă surpriză pe eșicherul politicii românești. Președintele P.R.U, deputatul Bogdan Diaconu are cea mai frumoasă platformă program și cele mai îndrăznețe planuri pentru țara noastră, țară care în ultimii 26 de ani a fost aruncată voit în brațele altor state interesate doar de resursele și bogățiile acestui stat, transformând România într-o colonie și un lagăr al corupției și al abuzurilor pe mai toate palierele societății. Partidul România Unită este singurul partid din România care dorește cu ardoare unificarea Basarabiei cu țara-mamă, România. Totodată, P.R.U a fost singurul partid care a strâns semnături pentru anularea pensiilor speciale ale deputaților, senatorilor, primarilor și președinților consiliilor județene. Partidul își mai propune ca UDMR-ul să fie desființat, limba maghiară să fie interzisă în instituțiile statului român, iar marii corupți din UDMR să fie aduși în fața Justiției pentru samavolniciile săvârșite în cei 20 de ani în care au fost la guvernare, făcând majoritate parlamentară cu marile partide din România”, a declarat Jănel Iosub.
Filiala PRU Neamț este condusă de Sorin Dumitru Cazan.
”PRU Neamț își propune să atingă și chiar să depășească pragul electoral de 5 procente, lucru ușor realizabil dacă cetățenii acestui județ vor dori să voteze un partid pentru românii adevărați. Conducerea PRU urează un sincer și călduros ”La mulți ani” tuturor românilor”, a mai spus Jănel Iosub.

Articolul anterior

Laurențiu Leoreanu a anunțat procentul cu care îşi zdrobeşte contracandidații!

Articolul următor

Prof. Dumitru Nastasă despre cannabis

4 Commentarii

  • Bv Janele trebuie luat taurul de coarne

  • Traiasca Partidul lui Vlad Tepes! Fortza P. R.U P.Neamt

  • Te sustinem Jane pe ei pe ei pe mama lor pentru renasterea spiritului lui Vlad Tepes !!

  • Ti=am incredintat votul vreau sa vad o lupta curata .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *