NewsAllert :

Iată ce restricții intră în vigoare de duminică seara (25 octombrie) în Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina

UDMR n-are organizație în Neamț, dar are candidați la parlamentare! Levente și Zoltan vor să vă reprezinte!

Petreceri ilegale întrerupte de polițiștii din Neamț! Din seara aceasta intră în vigoare noi restricții!

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

Vezi incidența cazurilor COVID din localitatea ta! Lista cu toate orașele și comunele din Neamț! (vineri, 23 octombrie)

Lista cu toate școlile din Neamț și modul în care funcționează din 26 octombrie 2020

Școli ÎNCHISE 14 zile la Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina! Cafenele, barurile și restaurantele SE ÎNCHID la interior! (video)

Tânăr de 18 ani – mort în accident rutier la Borlești! Mașina s-a rupt în două!

Bărbat scos mort dintr-o fântână din Pângărați

CJSU Neamț aprobă astăzi: școlile din Piatra-Neamț și Bicaz, exclusiv în on-line! Barurile, restaurantele, cafenelele – închise!

Școli închise pe bandă rulantă în Neamț

Dan Manoliu şi Bogdan Tohăneanu deschid listele PRO România – filiala Neamţ la parlamentare

Deputatul Iulian Bulai (USRPLUS Neamț): ”Am depus listele pentru parlamentare cu gândul că nemțenii au înțeles mesajul nostru!”

Municipiul Piatra-Neamț și orașul Bicaz au trecut în SCENARIUL ROȘU! La ce să ne așteptăm?!

  • 25 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Jănel Iosub: Sistemul sanitar a fost și este apanajul multor politicieni dubioși

Sistemul sanitar din județul Neamț a fost, este și va fi apanajul multor persoane dubioase ajunse la butoanele politiciii susține Jănel Iosub, fost angajat al Serviciului Județean de Ambulanță Neamț. Pentru cei care nu știu cine este Jănel Iousb, o simplă căutare pe google te trimite la zeci de articole, memorii și anchete în care acesta a acuzat, ani la rând, combinații dubioase în cheltuirea banilor la Ambulanță.

De data aceasta, reacția lui Jănel Iosub vine ca urmare a unui articol publicat de newsallert.ro și care face referire la suspiciuni apărute în ceea ce privește managementul actualei conduceri a instituției sanitare. Iosub, care de câțiva ani nu mai lucrează la Ambulanță, spre ușurarea celor din conducere, și-a amitit despre lupta sa cu sistemul atunci când majoritatea celor din presă se sfiau să scrie ceva.

”Nu mai știu ce se întâmplă în Ambulanța Neamt pentru că nu mai lucrez acolo, însă, nu neg că cele scrise în acest articol ar fi sau nu adevărate! Dar cum se face că atunci când subsemnatul aducea la cunoștiință rapturile colosale ce se petreceau la Ambulanța Neamț când alta era conducerea, nimeni nu piscuia nimic!!!!! Despre PANAUTO se scrie, dar despre sutele de mii de euro sifonați la service-ul cumătrului fostei manager nu a scris nimeni un rând și ca dovadă puteți vedea că fostul patron a subînchiriat service-ul auto pentru că Ambulanța nu mai era o vacă de muls! S-a schimbat conducerea, adios contracte si multe altele! Concluzia este că sistemul sanitar a fost, este și va fi apanajul multor persoane dubioase ajunse la butoanele politicii!! În rest, numai de bine”, a comentat pentru newsallert.ro Jănel Iosub.

În ceea ce privește suspiciunea unui management defectuos ce planează asupra actualei conduceri a Serviciului Județean de Ambulanță, avem promisiunea din partea acesteia că în cursul zilei de astăzi vom primi toate lămuririle necesare pe care vi le vom prezenta.

Articolul anterior

Doliu la Protopopiatul Piatra Neamț

Articolul următor

Dr. Dorice Albu: Nu a existat nici un chef la Ambulanță! Am decontat doar cheltuieli legale!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *