ISSN 2457 - 3973

Jănel Iosub: Sistemul sanitar a fost și este apanajul multor politicieni dubioși

Sistemul sanitar din județul Neamț a fost, este și va fi apanajul multor persoane dubioase ajunse la butoanele politiciii susține Jănel Iosub, fost angajat al Serviciului Județean de Ambulanță Neamț. Pentru cei care nu știu cine este Jănel Iousb, o simplă căutare pe google te trimite la zeci de articole, memorii și anchete în care acesta a acuzat, ani la rând, combinații dubioase în cheltuirea banilor la Ambulanță.

De data aceasta, reacția lui Jănel Iosub vine ca urmare a unui articol publicat de newsallert.ro și care face referire la suspiciuni apărute în ceea ce privește managementul actualei conduceri a instituției sanitare. Iosub, care de câțiva ani nu mai lucrează la Ambulanță, spre ușurarea celor din conducere, și-a amitit despre lupta sa cu sistemul atunci când majoritatea celor din presă se sfiau să scrie ceva.

”Nu mai știu ce se întâmplă în Ambulanța Neamt pentru că nu mai lucrez acolo, însă, nu neg că cele scrise în acest articol ar fi sau nu adevărate! Dar cum se face că atunci când subsemnatul aducea la cunoștiință rapturile colosale ce se petreceau la Ambulanța Neamț când alta era conducerea, nimeni nu piscuia nimic!!!!! Despre PANAUTO se scrie, dar despre sutele de mii de euro sifonați la service-ul cumătrului fostei manager nu a scris nimeni un rând și ca dovadă puteți vedea că fostul patron a subînchiriat service-ul auto pentru că Ambulanța nu mai era o vacă de muls! S-a schimbat conducerea, adios contracte si multe altele! Concluzia este că sistemul sanitar a fost, este și va fi apanajul multor persoane dubioase ajunse la butoanele politicii!! În rest, numai de bine”, a comentat pentru newsallert.ro Jănel Iosub.

În ceea ce privește suspiciunea unui management defectuos ce planează asupra actualei conduceri a Serviciului Județean de Ambulanță, avem promisiunea din partea acesteia că în cursul zilei de astăzi vom primi toate lămuririle necesare pe care vi le vom prezenta.

Articolul anterior

Doliu la Protopopiatul Piatra Neamț

Articolul următor

Dr. Dorice Albu: Nu a existat nici un chef la Ambulanță! Am decontat doar cheltuieli legale!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular