ISSN 2457 - 3973

Județul Neamț trăiește! Nemțenii sunt vii! Nemțenii sunt liberi!

România este pe un butoi de pulbere amorsat în ultimii 25 de ani de toată clasa politică! Ieri a căzut Guvernul Ponta iar Cristian Popescu Piedone a demisionat de la Primăria sectorului 4. Nu este suficient! E doar o picătură într-un ocean plin de rechini politici!

Românii s-au săturat să vadă aceeași oameni indiferent de partide, în Guvern, în Parlament, în instituțiile deconcentrate, la primării, la consilii județene. Cancerul politico-mafiot este generalizat. Alternanța la putere, una de altfel democratică, este doar o utopie în România. Pleacă ai voștri, vin ai noștri, noi rămânem tot ca proștii! Adică pleacă o gașcă politică și revine o altă gașcă. Și tot așa! Păi ce, Ponta n-a mai fost și în alte guverne? Dar Predoiu, premier propus de PNL? Dar Oprea? Dar Sulfina? Dar Kelemen Hunor? Dar Tăriceanu? Dar Blaga?

Îi vedeți la televizor în pseudo-dezbateri politice unde se combat dar după ce termină, merg si se combină! Se combină în afaceri dubioase, scoase mai târziu la suprafață de DNA și DIICOT, cu șpăgi de zeci, sute de milioane de euro. Sunt niște mici dumnezei care hotărăsc soarta românilor, care joacă poker pe viața românilor. Doar că românii s-au săturat să fie doar o miză! S-au săturat să fie ”golani”, ”derbedei”, ”sataniști”!

În Neamț, la fel! Aceeași parlamentari de zeci de ani, aceeși primari de zeci de ani, aceeași consilieri de zeci de ani! Gata! S-a terminat! Lumea nu vă mai vrea și ar fi bine să înțelegeți asta! V-ați umplut conturile, acum rugați-vă să nu vă ia DNA-ul. Deși mă îndoiesc! Dar gata! E timpul pentru o clasă politică nouă, este timpul să dăm o șansă și celor tineri! Este timpul să nu mai fim niște numere!

România trăiește! Românii sunt vii! Românii sunt liberi!

Județul Neamț trăiește! Nemțenii sunt vii! Nemțenii sunt liberi!

Articolul anterior

Respect! Peste 500 de pietreni, solidari cu victimele de la Colectiv!

Articolul următor

Bibliotecă în cartierul Speranţa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *