ISSN 2457 - 3973

Respect! Peste 500 de pietreni, solidari cu victimele de la Colectiv!

Aproape 500 de pietreni, în majoritate tineri, au venit, miercuri, la plimbarea de seară din faţa Teatrului Tineretului. Meritul pentru această reacţie este colectiv! Cei mai mulţi dintre ei au venit cu bună credinţă, sătui de toată clasa politică şi totodată solidari cu victimele din Club Colectiv. prieteni 2

Ca de fiecare dată apar şi impostori! Dar nu vorbim acum despre asta, din respect pentru sutele de pietreni care au venit cu sufletul curat! Să le fie ruşine celor care au fost şi sunt angrenaţi politic, care au condus organizaţii de tineret ale partidelor aflate la guvernare, au avut funcţii publice şi în această seară şi-au arogat cu tupeu calitatea de lideri, confiscând o manifestare liberă!

Sunt dezgustat, mi-e silă de toată clasa politică deşi, repet, sunt oameni în toate partidele în care cred! Dar în această seară am ieşit la plimbare pentru a mă solidariza cu victimele din Colectiv! Nu cer demisia nimănui, nici n-ar folosi! Nu vreau să plece un partid ca să vină altul! Nu vreau să fac jocurile altora, am făcut-o, poate, dar nu mai sunt naiv! Nu vreau să fiu un număr! Vreau să fiu liber! Pentru că în ziua în care voi renunţa, va fi ziua în care voi muri!prieteni 3

Mulţumesc celor 500 de prieteni din această seară dar şi celor care au susţinut din străinătate şi din alte colţuri ale judeţului această plimbare!

Respect!

P.S. Ne vedem şi mâine?

Articolul anterior

Emil Boc, chemat la DNA în dosarul Udrea!

Articolul următor

Județul Neamț trăiește! Nemțenii sunt vii! Nemțenii sunt liberi!

Un comentariu

  • pai, eu n.am fost acolo sa vad fetze de politruci si nu stiu cati din cei 499 realizeaza ce vor sa faca astfel de indivizi.. inseamna ca bietii oameni au murit si inca stau sa moara, pentru ce?!.. sa vada fetze proaspete de pedelisti sau emzecishti?!.. care mai si tupel nemarginit sa multumeasca pentru participare, de parca venisem la parangheliile lor portocalii de alta data!.. tura urmatoare, nu ne dai si niste sampanie, din care.ai supt tu primu, intaiule?!..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular