ISSN 2457 - 3973

La Prefectura Neamț bate vântul schimbării

Prefectura Neamț ar urma să aibă o conducere nouă până cel târziu în luna august.

Surse extrem de apropiate de prremierul Viorica Dăncilă au declarat pentru newsallert.ro că Daniela Soroceanu urmează să fie schimbată din funcție prin decizie a primului ministru. Odată cu ea vor fi eliberați din funcții și membrii aparatului propriu.

Evident, decizia de eliberare din funcție a prefectului nu va fi motivată așa cum nici numirile prefecților (toate cu caracter temporar) nu sunt motivate. În subsidiar însă există cel puțin 2 motive decisive pentru viitoarea decizie de demitere:

1. A fost propusă pe filiera Oana Bulai – Ionel Arsene – Liviu Dragnea, echipă căzută în dizgrația noii conduceri a PSD.

2. A cauzat prejudicii de imagine instituției, în acest sens mai multe articole din presa locală fiind înmânate primului-ministru.

Dacă adăugat la toate acestea și cazul demiterii lui Laurențiu Dulamă din funcția de vicepreședinte al CJ Neamț, decizie anulată definitiv de instanța de judecată, tabloul este complet!

Pentru funcția de prefect al județului Neamț sunt favorite în momentul de față 2 persoane,  ambele tinere și dornice să readucă la Prefectura Neamț liniștea, echilibrul și legalitatea.

Dana Soroceanu nu va părăsi Palatul Administrativ ci va urca la etajul al 2-lea pentru a-și reocupa funcția de secretar general al CJ Neamț, funcție din care s-a suspendat după numirea ca prefect.

    Articolul anterior

    Nemțeanca din Guvern își face bagajele! Premierul Dăncilă scapă de oamenii lui Dragnea!

    Articolul următor

    Se deschide zona de șezlonguri și bazine din Ștrandul Piatra-Neamț! Iată tarifele!

    3 Commentarii

    • Trebuie sa scăpăm de cei care dețin funcții prin instituțiile statului și sunt din carton nu am nimic in comun cu funcțiile ocupate, doar fac poze,zâmbesc,trimit sms-URI și aplauda când le vorbesc șefii. Șoricei din ăștia de cabinet care deschid și închid ușile pe la instituție,ca doar de a aplaudat și el și soția când a trebuit și au făcut poze cu culoarea Roșie!

    • He he he le vine rând ul la toți! Pleacă și băiețelul gonflabil(Ionel ciordache)? 😂😂😂

    • Prefectii sa fie alesi de cetateni nu numiti in functie de darul pe care il dau !La Neamt numai XXXX (cenzurat adm. invective) au luat titlul de prefect in ultimii ani Banii vorbesc,!

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular