ISSN 2457 - 3973

Nemțeanca din Guvern își face bagajele! Premierul Dăncilă scapă de oamenii lui Dragnea!

Oana Bulai, consilier al primului-ministru și director al Regiei Sării ”Salrom” începe să își facă bagajele.

Premierul Viorica Dăncilă a început procesul de refresh al aparatului propriu și va ajunge până la ultimul om susținut de Liviu Dragnea și acoliții acestuia. Dăncilă a anunțat că o va elibera pe Anca Alexandrescu din funcția de consilier onorific al premierului și va lua o decizie similară și în privința lui Darius Vâlcov. Practic, acestea erau eminențele cenușii din jurul Vioricăi Dăncilă, prima pe imagine, al doilea în zona econmică Cei 2, impuși de Dragnea să supravegheze fiecare pas al premierului, vor fi demiși!

Imediat după aceste decizii, Viorica Dăncilă va continua procesul de curățenie din jurul său. Oana Bulai este pe lista scurtă de oameni susținuți pe filiera Arsene – Dragnea care vor fi eliberați din funcție. Însă Oana Bulai nu va pierde doar funcția de consilier al premierului ci și pe cea de director al Regiei Naționale a Sării ”Salrom” de unde urmează să fie demisă.

Aceste decizii vor fi luate în următoarele săptămâni, spun surse din apropierea primului-ministru.

Oana Bulai a fost susținută de președintele PSD Neamț pentru a ocupa funcția de consilier al premierului. Ajunsă acolo, Oana Bulai a găsit un sprijin puternic și din partea lui Darius Vâlcov care – spun sursele noastre – ar fi propus-o pentru a prelua conducerea ”SALROM”.

Cel mai probabil, Oana Bulai își va găsi, dacă va dori, un loc în Consiliul Județean Neamț, în aparatul propriu al președintelui instituției.

Articolul anterior

Emilia Arcan se pregătește să devină nr. 1 în PSD Neamț

Articolul următor

La Prefectura Neamț bate vântul schimbării

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *