ISSN 2457 - 3973

La un pas să ardă de vii în propria casă! Incendiu devastator la Crăcăoani!

Trei persoane au fost la un pas să ardă de vii în propria locuinţă, fiind salvate in extremis de un trecător care a observat incendiul.
Sublocotenentul Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ a declarat, miercuri, presei că incendiul a fost sesizat miercuri dimineaţă, în jurul orei 03,00, de un bărbat care trecea cu maşina prin localitatea Crăcăoani. Trecătorul a anunţat incendiul la 112 şi a alarmat totodată familia din interiorul casei.
”Când au ajuns echipajele ISU, s-a constatat că ardeau acoperişul casei, mansarda, acoperişul unei anexe liipită de casă şi o porţiune din acoperişul grajdului din gospodărie. De asemenea, exista riscul extinderii flăcărilor către autoturismul din curte şi cele două case învecinate. Până la sosirea pompierilor, una dintre cele trei persoane care dormeau în camerele de la parterul locuinţei, respectiv un bărbat în vârstă de 59 de ani, s-a trezit şi a evacuat părinţii, cu vârste de 94 şi 91 de ani. Cele două persoane vârstnice au suferit atacuri de panică şi au fost asistate de un echipaj al Servicului Judeţean de Ambulanţă, fără a fi transportate la spital”, a declarat sublocotenentul Andrei Grancea.
Acţiunile pompierilor au început cu protecţia celor două case învecinate, stingerea focarului de incendiu existent la nivelul acoperişului grajdului şi limitarea incendiului la nivelul mansardei şi acoperişul anexei afectate. Pompierii au continuat cu operaţiuni pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 5 ore.
Au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 350 metri pătraţi, acoperişul anexei pe o suprafaţă de aproximativ 120 metri pătraţi, bunurile din patru camere ale mansardei şi casa scării.

Articolul anterior

George Lazăr (fost prefect de Neamț): ”Sărăcia din Neamț, nota de plată a PSD-ului!”

Articolul următor

Amazoanele din PNL Neamţ, reacţie la deputatul PSD Ionel Arsene

Un comentariu

  • Cine sunt acesti batrani? Am intalnit pe facebook o pers ce pretinde a fi nepoata acestor batrani si si- a expus cod iban ptr donatii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular