ISSN 2457 - 3973

Lamia Beligan îl readuce, astăzi, pe „Eternul Eminescu” la Piatra-Neamţ

Devenit tradițional, proiectul ETERNUL EMINESCU deschide, duminică (15 ianuarie 2023), seria anuală a spectacolelor cultural artistice aflate în organizarea Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț.

Anul acesta, în parteneriat cu Asociația Culturală „Pro Valores”, vă este oferit un recital pe poezie și muzică inspirat de creația eminesciană în interpetarea a doi artiști de primă mărime a vieții culturale românești: actrița Lamia Beligan și chitaristul Tudor Niculescu-Mizil.

Acestora, pentru a onora creația și personalitatea Poetului Mihai Eminescu, li se alătură și artistul plastic nemțean Gheorghe Pintilie, cel care propune publicului o selecție a celor mai reușite dintre picturile sale.

Întreg evenimentul, care beneficiază de finanțarea Consiliului Județean Neamț, se va desfășura duminică, 15 ianuarie 2023, la sala „Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț, ora 17:00.

Intrarea se face pe bază de invitație, care poate fi ridicată de la Secretariatul Centrului, strada Ștefan cel Mare, nr. 3A, telefon: 0233.214.026.

Articolul anterior

Doi şoferi de ocazie, fără permis de conducere, prinşi în trafic de poliţişti la Piatra-Neamţ şi Roznov

Articolul următor

Accident groaznic la Bodeşti! Maşina străpunsă de un parapete metalic!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *