ISSN 2457 - 3973

Laurențiu Leoreanu este obligat că candideze la Primăria Roman

Laurențiu Leoreanu este obligat să candideze la Primăria Roman. Asta pentru a demonstra că nu face parte dintr-un blat care îl ajută pe Ionel Arsene și PSD în alegerile locale.

Astăzi, Lucian Micu, omul promovat și susținut intens de Laurențiu Leoreanu, s-a înscris în PSD și va candida la funcția de primar al municipiului Roman.

Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă comună Ionel Arsene – Lucian Micu, la Roman.

Dimineață, Micu și-a anunțat demisia din PNL iar câteva ore mai târziu era anunțat candidat al PSD la Primăria Roman. Este greu, aproape imposibil, ca Lucian Micu să convingă pe cineva că decizia nu a fost premeditată.

În schimb, pentru Laurențiu Leoreanu este ușor să arate că nu face parte din acest blat. Singura variantă este să candideze la funcția de primar al municipiului Roman, așa cum a acceptat sâmbătă seara, în ședința conducerii județene a PNL Neamț.

Cât privește situația de la Piatra-Neamț, rămâne de văzut care va fi atitudinea primarului Dragoș Chitic.

Interesant este că, în ultima perioadă, au început să apară la lumină toți oamenii lui Ionel Arsene din interiorul PNL Neamț!

Articolul anterior

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu (PMP): Ese momentul să sprijinim producătorii locali. Avem nevoie de o piață ambulantă în Piatra-Neamț!

Articolul următor

Coliziune între un TIR și un autoturism la Gherăiești! Două persoane, grav rănite!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.