NewsAllert :

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

  • 25 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu (PMP): Ese momentul să sprijinim producătorii locali. Avem nevoie de o piață ambulantă în Piatra-Neamț!

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu vrea înființarea unei piețe ambulante în municipiul Piatra-Neamț, care să funcționeze în zilele de sâmbătă și duminică.

Liderul PMP Neamț consideră că astfel vor fi sprijiniți producătorii locali iar cumpărătorii vor avea acces la produse sănătoase.

”Cred că e momentul să sprijinim intens producătorii locali. Vouă nu vă plac fructele și legumele gustoase ca în gradina bunicii? Nu e normal ca banii sa rămână în țară și să nu-i cheltuim doar la supermarket? De cele mai multe ori cumpărăm produse aratoase, dar mai puțin sănătoase pentru noi și copiii noștri. Cred ca e momentul să ne reîntoarcem cu fața spre producătorii din zonă și să-i sprijinim cumpărând de la ei. Pentru a-i promova mai mult, îmi doresc să deschidem pe perioada weekend-ului, o piață ambulantă pe strada 22 decembrie din Piatra-Neamț. Cu costuri minime, realizăm câteva tonete rustice, care includ vitrine frigorifice, și aducem mai aproape de voi pe cei care muncesc ogoarele noastre”, a declarat Bogdan Gavrilescu.

Viceprimarul de Piatra-Neamț este de părere că piața poate funcționa de primăvara până toamna, începând de vineri și până duminică.

Zona în care ar urma să funcționeze piața ambulantă ar fi de la Aleho până la Școala Nr. 3, prin închiderea circulației rutiere.

”Între timp, lucrăm pentru proiecte privind finanțarea prin Programul Operațional Regional 2020- 2024, pentru reabilitarea piețelor Dărmănești și Maraței. O astfel de investiție înseamnă 1,5 milioane de euro”, a mai spus președintele PMP Neamț, viceprimarul Bogdan Gavrilescu.

Articolul anterior

Lucian Micu, candidatul PSD la Primăria Roman?! Dragoș Chitic, candidat independent la Piatra-Neamț?!

Articolul următor

Laurențiu Leoreanu este obligat că candideze la Primăria Roman

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *