ISSN 2457 - 3973

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu (PMP): Ese momentul să sprijinim producătorii locali. Avem nevoie de o piață ambulantă în Piatra-Neamț!

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu vrea înființarea unei piețe ambulante în municipiul Piatra-Neamț, care să funcționeze în zilele de sâmbătă și duminică.

Liderul PMP Neamț consideră că astfel vor fi sprijiniți producătorii locali iar cumpărătorii vor avea acces la produse sănătoase.

”Cred că e momentul să sprijinim intens producătorii locali. Vouă nu vă plac fructele și legumele gustoase ca în gradina bunicii? Nu e normal ca banii sa rămână în țară și să nu-i cheltuim doar la supermarket? De cele mai multe ori cumpărăm produse aratoase, dar mai puțin sănătoase pentru noi și copiii noștri. Cred ca e momentul să ne reîntoarcem cu fața spre producătorii din zonă și să-i sprijinim cumpărând de la ei. Pentru a-i promova mai mult, îmi doresc să deschidem pe perioada weekend-ului, o piață ambulantă pe strada 22 decembrie din Piatra-Neamț. Cu costuri minime, realizăm câteva tonete rustice, care includ vitrine frigorifice, și aducem mai aproape de voi pe cei care muncesc ogoarele noastre”, a declarat Bogdan Gavrilescu.

Viceprimarul de Piatra-Neamț este de părere că piața poate funcționa de primăvara până toamna, începând de vineri și până duminică.

Zona în care ar urma să funcționeze piața ambulantă ar fi de la Aleho până la Școala Nr. 3, prin închiderea circulației rutiere.

”Între timp, lucrăm pentru proiecte privind finanțarea prin Programul Operațional Regional 2020- 2024, pentru reabilitarea piețelor Dărmănești și Maraței. O astfel de investiție înseamnă 1,5 milioane de euro”, a mai spus președintele PMP Neamț, viceprimarul Bogdan Gavrilescu.

Articolul anterior

Lucian Micu, candidatul PSD la Primăria Roman?! Dragoș Chitic, candidat independent la Piatra-Neamț?!

Articolul următor

Laurențiu Leoreanu este obligat că candideze la Primăria Roman

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.