ISSN 2457 - 3973

Laurenţiu Leoreanu (vicepreşedinte PNL): În 2026, vom merge din Neamţ la Bucureşti pe autostrada A7!

Vicepreşedintele PNL şi al Camerei Deputaţilor, Dan Laurenţiu Leoreanu, a declarat, vineri, că în anul 2026, nemţenii vor putea merge spre Bucureşti pe autostrada A7.

Totodată, parlamentarul nemţean a subliniat că până la finalul aceluiaşi an vor fi executate şi porţiuni din autostrada A8, care va lega judeţele Iaşi şi Mureş, prin judeţul Neamţ.

O veste bună a venit şi pentru autorităţile publice locale în condiţiile în care ar putea fi lansat un nou Program Naţional de Dezvoltare Locală.

“Există o gândire pentru un PNDL 3 ca să fie lansat ca structură în toamna acestui an şi cu execuţie începând de anul următor, cu privire în special pentru dezvoltări, modernizări, reabilitări de drumuri locale şi de reţele de gaz”, a declarat vicepreşedintele PNL şi al Camerei Deputaţilor, Dan Laurenţiu Leoreanu.

El a explicat că în cadrul Programului Naţional de Recuperare şi Rezilienţă va exista şi o componentă destinată autorităţilor locale, în valoare de aproximativ 3 miliarde euro.

“Pe PNRR, dincolo de marile proiecte care vor fi gestionate de ministerele de resort, vom veni şi către o componentă locală care va fi la îndemâna autorităţilor locale pentru a-şi dezvolta localităţile pe o parte din PNRR care însemna undeva, în discuţie, în jur de 3 miliarde de euro. Aici sunt gândite componente sectoriale care să fie instrumentate de ministerele de resort”, a mai spus deputatul Dan Laurenţiu Leoreanu în cadrul unei conferinţe de presă organizată la PNL Neamţ.

Articolul anterior

Conducere nouă la organizaţiile PNL din Piatra-Neamţ, Târgu Neamţ, Roznov şi Bicaz. Prefectul – secretar general al PNL Neamţ!

Articolul următor

Bărbat din Neamţ, tâlhărit şi ars cu fierul încins de doi nemernici

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *