ISSN 2457 - 3973

Liberalul Mugurel Burdulea, ”buturuga mică” ce dorește să răstoarne ”carul mare” de la Primăria Alexandru cel Bun

PNL Neamț este în plină selecție de candidați pentru funcția de primar la alegerile din 2020.

Conform deciziei conducerii filialei județene, orice membru își poate depune dosarul de candidatură urmând ca până în toamnă să fie stabiliți, pe baza unor analize complexe, candidații cu șansele cele mai mari de câștig.

Mugurel Burdulea este unul dintre cei care și-a propus să intre în competiția internă și apoi în cea electorală, pentru Primăria Alexandru cel Bun.

Chiar dacă la prima vedere pare o luptă inegală, cu actualul primar Ion Rotaru, Mugurel Burdulea are mai multe atuuri.

”Vă asigur că voi lupta cu toate argumentele și energia politică de care dispun pentru ca cel mai bun să câștige și comuna noastră sa aibă pentru prima oară un primar care să lupte pentru un viitor european, modern si sigur al comunității noastre. Știu că orientarea comunei este spre partea dreaptă a eșichierului politic iar la alegerile ce vor urma să și „AVEM CU CINE VOTA” și să avem primul primar cu adevărată viziune liberală. Vă mulțumesc pentru timpul acordat si vă aștept cu critici și sugestii constructive! Așa să ne ajute Dumnezeu”, a declarat Mugurel Burdulea.

Actualul primar Ion Rotaru a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că ar vrea să candideze la Primăria Piatra-Neamț. Nu știm dacă acesta este un semn că Rotaru vrea să fugă de la Primăria Alexandru cel Bun, unde nu pare să fi făcut nimic în mandatele sale.

Am putea să amintim doar drumul spre Bisericani, care acum se surpă deși a fost făcut cu doar un an în urmă. Evident Rotaru va spune că drumul e al Consiliului Județean și nu are nici o vină. Dar cu toții sunt membri ai aceluiași partid, PSD.

Sau am putea aduce aminte de drumul de la Agârcia unde gropile au fost astupate cu coceni de porumb. Și exemplele pot continua.

Cât despre posibila candidatură a lui Ion Rotaru la Primăria Piatra-Neamț, din partea PSD, vom discuta altădată.

Deocamdată, Rotaru pare să dea bir cu fugiții de la Alexandru cel Bun iar Mugurel Burdulea vrea să intre la luptă!

 

Articolul anterior

A fost găsită minora de 16 ani, dispărută dintr-un centru din Piatra-Neamț! Era la familia iubitului ei…

Articolul următor

Două victime în urma unui accident rutier pe DN 15 la Grințieș

Un comentariu

  • Ma bucur ca un tanar liberal isi anunta candidatura.Normal Ionica nu are ce sa mai arate ca ar putea face si ii recomand sa mearga acasa la pensie si sa se multumeasca cu ce are.Si asa a fost plin de noroc cu revolutia altfel si acum culegea zincurile.Ii doresc succes nouli candidat Mugurel.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *