ISSN 2457 - 3973

Liderii PMP Neamț – primele reacții după rezultatul obținut în județ

Liderii PMP Neamț au avut în această seară (pe facebook) primele reacții față de votul obținut la alegerile europarlamentare în județ. Este adevărat că rezultatul obținut ieri este peste cel realizat de PMP Neamț la alegerile locale. Chiar și așa, rezultatul este sub cel anunțat ca barem de conducerea PMP Neamț. Până la alte decizii, președintele filialei, viceprimarul Bogdan Gavrilescu a transmis un mesaj către toți alegătorii dar și către echipa sa:

”Nemțenii mei dragi, au ieșit la vot! MULTUMESC pentru încrederea acordată Partidului Mișcarea Populară, MULTUMESC tuturor celor are ne susțineti și credeți în programele noastre.
MULTUMESC echipei mele pentru munca depusă și efortul susținut! PMP Neamț este o echipă puternică, iar acest lucru a fost confirmat de un rezultat peste media pe țară a partidului. Putem mai mult, dar avem nevoie de dumneavoastră. Încrederea acordată pe 26 mai, ne obligă și vă promitem să nu vă dezamăgim. Nu uitați că doar împreună putem schimba lucrurile! Uniți pentru România prosperă! Așa să ne ajute Dumnezeu”, a declarat Bogdan Gavrilescu.

Și președintele PMP Piatra-Neamț, Cristian Sauciuc, a avut un mesaj: ”Mulțumim tuturor pentru votul acordat la alegerile din 26 mai, și mulțumim ca sunteți tot timpul alături de noi.Rezultat Piatra Neamț 9,15%”, a declarat Cristian Sauciuc, președintele PMP Piatra-Neamț.

Pe județ, PMP Neamț a întrunit 6,26 la sută cu aproape un procent peste media națională. Având în veder că zona Moldovei este fief (de fapt era!!) PSD, rezultatul obținut de PMP Neamț este unul bun spre foarte bun, chiar dacă e sub baeremul propus.

Articolul anterior

Urarea unui parlamentar nemțean pentru Liviu Dragnea, după condamnare!

Articolul următor

Daniel Vasiliu, omul din umbra victoriei PNL de la Roznov

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.