ISSN 2457 - 3973

Liviu Harbuz: Proiectul ”Ne dorim un oraș verde” a fost cerut de pietreni

Deputatul Liviu Harbuz, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț a organizat, duminică, o acțiune pe una dintre temele cerute de societatea civilă în ultima perioadă. De altfel, Liviu Harbuz a declarat că mesajul ”Ne dorim un oraș verde” nu este unul politic ci aparține pietrenilor.

”Ne dorim un oraș verde” nu este un mesaj politic ci este un mesaj civic, este un mesaj ecologist. Este un mesaj pe care l-am preluat de la cetățenii orașului Piatra Neamț și îl transmitem mai departe”, a declarat deputatul Liviu Harbuz.

Tocmai pentru că nu este un mesaj politic, acțiunea dar și conferința care a precedat evenimentul au avut loc la sala de conferințe a Central Plaza și nu la sediul partidului.

”Am vrut ca în această conferință de presă să fim în număr cât mai mare iar proiectul pe care candidatul nostru, deputatul Liviu Harbuz, îl are pentru Piatra Neamț – ”Ne dorim un oraș verde” – să nu pară politizat. Liviu Harbuz este un om care știe ce are de făcut cu municipiul Piatra Neamț iar acest proiect este foarte important pentru programulă său de guvernare locală ca primar”, a declarat deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț. arsene-harbuz

În altă ordine de idei, Liviu Harbuz a solicitat încă odată o dezbatere față în față cu toți contracadidații, fiind unul dintre cei 9 candidați care au acceptat provocarea newsallert.ro de a participa la un astfel de exercițiu democratic și transparent.

”Le cer contracandidaților mei să participe la o dezbatere publică, îmi doresc foarte mult să existe o dezbatere publică pe programe pe idei pentru ceea ce vrem să facem fiecare dintre noi pentru Piatra Neamț”, a spus Liviu Harbuz.

 

 

harbuz oras verde

Articolul anterior

Mugur Cozmanciuc (candidat PNL la președinția CJ Neamț): Infrastructura mai bună este calea spre belșug

Articolul următor

Proiect Newsallert.ro: 8 dintre cei 11 candidați la Primăria Piatra Neamț au acceptat participarea la o dezbaterea publică!

2 Commentarii

  • Proiectul ”Ne dorim un oraș verde”conceput de domnul Liviu Harbuz a pornit de la discutiile pe care le-a avut cu cetatenii din Piatra Neamt. .Necesitatea unui astfel de program ,vizeaza mai multe componente , ce tin de asigurarea unui mediu fara poluare si ,zgomot..Este un demers la care trebuie sa participe toti locuitorii acestui municipiu.

  • Acesta este un exemplu elocvent de ceea ce înseamnă un primar vizionar. Fără îndoială, pentru a avea un oraș verde, inteligent, prosper, vom vota Liviu Harbuz – primar al municipiului Piatra Neamț!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular