ISSN 2457 - 3973

Demisie previzibilă din PSD! Liviu Harbuz revine în echipa lui Băsescu!

Deputatul PSD Liviu Harbuz va ajunge, iar, în echipa lui Traian Băsescu! Parlamentarul urmează să îşi anunțe înscrierea în UNPR, partid care miercuri va fuziona cu PMP. Astfel, Harbuz va ajunge în PMP şi cel mai probabil va fi co-preşedinte al PMP Neamț.

Liviu Harbuz revine astfel în echipa lui Traian Băsescu din care a mai făcut parte acum 16 ani, în Partidul Democrat, fiind şi consilier la Primăria Capitalei în ultimul mandat a lui Băsescu.

Despre trecerea lui Harbuz în PMP s-au mai făcut speculații înainte de începerea campaniei electorale pentru Primăria Piatra Neamț.

Se vorbea chiar că Harbuz ar urma să fie candidatul PMP sau PNL (!!!) iar anunțul trebuia să fie făcut chiar în timpul campaniei ca PSD să rămână în aer. De altfel, newsallert.ro a fost singura publicație care la vremea respectivă a scris despre parlamentarul misterios care urma să plece din partid. Ca de fiecare dată, liderul PSD Neamț ne-a reproşat că fabulăm. Ca de fiecare dată, am arătat că avem surse extrem de bune: tentativele de schimbare a primarului Chitic in 2015 atunci cănd am prezentat scorurile exacte, demisiile lui Marcoci şi Simionică, rezultatele la locale, etc.

Iar acum, surprizele nu se vor opri aici….

Revenind la trecerea lui Harbuz la UNPR, spre PMP, putem spune cu certitudine că există deja şi aleşi locali care aşteaptă semnalul pentru a deveni coordonatori speciali la organizațiile PMP.

Despre asta şi multe alte surprize în politica nemțeană, în curând!

Articolul anterior

Accident cu 3 morți la Căciulești!

Articolul următor

Menține Harbuz alianța PMP cu PSD?

2 Commentarii

  • un personaj dubios strica iarasi linistea urbei.de fapt ce isi doreste acest individ?oriunde apare e generator de conflicte.pentru o bucata de cascaval e in stare de orice.nu imi doresc sa il mai vad la mese prezidentiale.el nu are nimic cu politica.mai intai a facut bascalie de simionica ca trece la unpr acum vine el.fac ce a zis el in campanie cu politica lui de doi bani.

  • Uuups! Cum, dl. Harbuz a parasit strategul politic al judetului, regiunii si nu mai stim cui??? SI citesc despre doamnele de fier Arcan si Bulai care par surprinse, saracutele! Precis va iesi strategul Arsene (evident, cu OK-ul comunicatoarei) sa spuna ca de fapt nu e o pierdere ci o curatare a partidului. Pe fond ar cam avea dreptate, se cam curata PSD-ul de tot!!! Marcoci, SImionica … Dar va compensa cu oameni precum Ciprian Serban :)) Probabil o fi aflat si dl. Harbuz cum a fost vandut la alegeri, inclusiv de presedintele Arsene care nu si-ar fi dorit niciodata ca el sa ajunga primar! Stiti ce cred, de la nivelul meu de femeie obisnuita (ca nu am pretentia sa ma ridic la nivelul unor doamne ca cele amintite mai sus – sau sa cobor)? Dl. Arsene se va gandi bine daca nu va candida in decembrie la parlamentare pt ca jocul la CJ va deveni infernal, chiar daca dl. Dulama (motivat substantial) a promis PSD-ului credinta vesnica. Daca dl. Harbuz devine presedinte al PMP, nu va mai hotara dl. Dulama jocul! Si atunci sa-l vedem pe dl. Arsene negociind cu dl. Harbuz! Felicitari, dle Liviu Harbuz!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular