ISSN 2457 - 3973

Liviu Harbuz: ”Sufăr de Piatra-Neamț….”

În ultimele 24 de ore a apărut în spațiul public informația potrivit căreia Liviu Harbuz s-ar putea înscrie în PNL. Contactat telefonic, doctorul Harbuz nu a dorit să confirme știrea dar nici să o infirme. A declarat doar că îi este dor de orașul în care s-a născut și s-a format ca om.

”Sufăr de Piatra-Neamț….”, a fost scurta declarație dată de Liviu Harbuz.

În prezent moderator al emisiunii ”Prieteni fără cuvinte” de la Europa FM (cea mai longevivă emisiune radio), doctorul Liviu Harbuz a candidat în 2016 la alegerile locale, pentru funcția de primar, din partea PSD. A pierdut la o diferență de aproape 2.400 de voturi și în anumite cercuri s-a vorbit de un anumit tip de non-combat din partea unora dintre cei care făceau parte din echipa sa.

A preferat să demisioneze din partid și din Consiliul Local și după o scurtă trecere pe la PMP, Liviu Harbuz s-a întors la prima sa dragoste: profesia! Se pare însă că nu a rezistat multă vreme deoparte de tumultul lumii politice și administrative. Iar ceea ce a început în urmă cu doi ani de zile se pare că se va concretiza în săptămânile ce urmează. Și, mai mult ca sigur, Liviu Harbuz va fi un magnet atât pentru cei care ar putea să îl urmeze din alte partide, cât și pentru cei care ar fi vrut să plece din PNL.

În ciuda diferențelor politice din trecut cu o parte (mică) dintre actualii membri ai biroului de conducere al PNL Piatra-Neamț, Liviu Harbuz va fi un câștig cert pentru echipa liberală de la Piatra-Neamț. Și, de ce nu, candidatul ideal la funcția de primar de care avea nevoie PNL în actualul context politico-judiciar din județ.

Read Previous

Iată ce spune primarul Dragoș Chitic despre trimiterea sa în judecată de către DNA

Read Next

Ogari vânduți ilegal în Neamț

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *