ISSN 2457 - 3973

Logan înmatriculat în Iași, accident la Timișești! Trei victime, la spital!

Trei persoane, între care un copil de 6 ani, au fost rănite, duminică, într-un accident rutier produs în localitatea Dumbrava – comuna Timișești.

Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță Neamț a fost anunțat de eveniment, duminică, la ora 10:22. În accident a fost implicat un autoturim Dacia Logan înmatriculat în Iași.

”Ajunse la fața locului, forțele profesioniste de intervenție au identificat 4 persoane participante la trafic care au fost in autoturism, din care 3 adulti si 1 copil. O femeie in varsta de 59 ani constienta, prezenta TCC si plagi la nivelul fetei si gatului si a fost preluata de catre echipajul SAJ, iar copilul in varsta de 6 ani care prezenta TCC minor si escoriatii si mama acestuia in varsta de 39 ani care prezenta TCC minor au fost preluate de catre ambulanta SMURD de prim ajutor”, au declarat reprezentantii ISU Neamț.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Targu Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă si modul de descarcerare, precum și o ambulanță SMURD de prim ajutor, iar de la Serviciul de Ambulanta al Judetului Neamt, o ambulanta cu asistent medical.

    Articolul anterior

    Jurnalistă despre ”milițienii” neputincioși să prindă șoferul beat: ”Nivel de radar în boscheți”

    Articolul următor

    Doi pietoni accidentați în parcarea de la Stejaru – Pângărați

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular