ISSN 2457 - 3973

Lucian Micu (PSD) a pierdut și la Tribunal posibilitatea de a candida la Primăria Roman

Visul lui Lucian Micu (PSD) de a candida pentru încă un mandat de primar al municipiului Roman a fost năruit și de Tribunalul Neamț.

După ce ieri Judecătoria a menținut decizia Biroului Electoral Municipal Roman prin care îi interzicea să candideze, ca urmare a unei hotărâri de incompatibilitate a ANI, astăzi a venit rândul Tribunalului Neamț de a menține decizia primei instanțe.

Astfel, PSD Roman se vede nevoit să se replieze și să inventeze un candidat de rangul 2 care să îi ia locul lui Micu. Sunt vehiculate numele lui Alin Antochi, Viorel Stan sau Dan Manoliu. Asta deși nimeni nu și-ar dori nici să candideze, de teama că va pierde, și nici să fie considerat un candidat de necesitate.

Cert este că Lucian Micu a postat deja pe pagina lui un mesaj prin care lasă să se înțeleagă că totul s-a terminat: ”Punct și de la capăt. Tot ceea ce am încercat, omenește și din punct de vedere legal, nu a reușit să dea timpul înapoi. Indiferent cât de nedrept mi se pare, trebuie să privesc spre viitor. Până acum preocuparea mea a fost binele orașului, de-acum îmi voi canaliza forțele spre alte lumi care îmi plac și poate voi descoperi lucruri mai frumoase și împlinire. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în putere, că nu m-am lăsat doborât de toți și toate cele ce mi-au fost împotriva. Cu toții învățăm de la viață și aceste experințe au fost pentru mine o lecție, una dură e drept, dar nu aș fi schimbat nimic din alegerile făcute. Fără regrete, vă mulțumesc tuturor care ați crezut în mine și sper că, indiferent unde ne va purta destinul, să rămânem oameni. Și ție, drag Roman, îți doresc să-ți fie măcar la fel de bine, pentru că meriți!”.

Singura necunoscută de la Roman, după anunțarea lui Leonard Achiriloaie drept candidat al PNL, este cine va fi candidatul PSD pentru funcția de primar.

Articolul anterior

Primăria Piatra-Neamț, proiect european de un milion de euro, prin Direcția de Asistență Socială

Articolul următor

Liviu Harbuz și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.