ISSN 2457 - 3973

Liviu Harbuz și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț

Liviu Harbuz, coordonatorul PRO România – filiala Neamț, și-a depus, luni, candidatura la Biroul Electoral Municipal pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț.

Acesta a venit însoțit de echipa de candidați pentru Consiliul Local iar la ieșirea din sediul BEM Piatra-Neamț a declarat: ”Am venit să îmi depun candidatura pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț alături de această minunată echipă care a confirmat de-a lungul timpului, fiecare a performat în profesia lui, fapt pentru care, astăzi, se află alături de mine, în calitate de candidați pentru funcția de consilier local al municipiului Piatra-Neamț. Vrem să facem o altfel de politică, de fapt noi vrem să facem administrație și nu politică. Suntem o echipă care va ridica mâna pentru cetățean în Consiliul Local, nu pentru partid. Suntem o echipă care cu siguranță va implementa elementele proiectului nostru de guvernare a orașului Piatra-Neamț. Ne dorim un oraș inteligent, un oraș care înseamnă apă, canal, drum, transport, absolut tot ce înseamnă mediu, colectarea și reciclarea deșeurilor, o viață mai bună. Ne dorim un oraș verde care înseamnă un oraș sănătos. Ne dorim un oraș-lego, un Lego Land, asta pe termen lung, de 3-4 ani. Orașul are nevoie de o nouă identitate. Dacă vrea să fie un oraș turistic, trebuie să se dezvolte printr-un brand. Brand-ul lego ne poate ajuta să devenim celebri în întreaga Europă, nu doar în România. Trebuie să gândim sus”. 

Marți își va depune candidatura din partea PRO România și Emilia Arcan, pentru președinția Consiliului Județean Neamț.

Articolul anterior

Lucian Micu (PSD) a pierdut și la Tribunal posibilitatea de a candida la Primăria Roman

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc: ”Poate domnul Micu a înțeles că legea rămâne cea mai bună protecție, nu promisiunea unui baron de județ”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.