ISSN 2457 - 3973

Lupu’ şi colegii de la Rutieră au făcut vineri prăpăd în Neamţ! Peste 500 şoferi indisciplinaţi, amendaţi!

Celebrul Lupu’ şi colegii de la Rutieră au făcut iar prăpăd între şoferii indisciplinaţi din Neamţ.

Vineri (25 noiembrie 2022), nu mai puţin de 517 conducători auto au fost depistaţi comiţând diferite abateri, abateri care generează un risc de producere al evenimentelor rutiere.

„Au fost constatate 207 de cazuri de depăşire a limitei maxime de viteză admise pe sectorul de drum respectiv, 58 abateri ale bicicliștilor, 49 de abateri ale pietonilor, 4 conducători auto conducând sub influența băuturilor alcoolice, 6 depăşiri neregulamentare şi 193 de alte cazuri de indisciplină rutieră”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Pentru abaterile constatate, cei 54 de polițiști aflați în teren au reținut 58 de premise de conducere și au retras 29 certificate de înmatriculare, fiind efectuate aproximativ 500 de testări cu aparatul etilotest și peste 30 de testări în privința consumului de substanțe psihoactive.

„Pe timpul desfășurării acțiunii, polițiștii au constatat 6 infracțiuni, doi conducători auto fiind depistat conducând cu deși aveau concentrații de 0,51 de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, un conducător auto conducând fără permis de conducere și 3 infracțiuni ce privesc conducerea sub influența substanțelor psihoactive, respectiv benzodeazepină”, a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Începând de miercuri, de când se desfăşoară acţiunea cu efective lărgite în Neamţ (sunt prezenţi poliţişti de la Bucureşti şi din alte 8 judeţe), au fost sancţionaţi aproape 1.200 şoferi indisciplinaţi. Au fost depistate 10 cazuri de şoferi beţi sau drogaţi, pe numele cărora au fost întocmite dosare penale.

Între poliţiştii prezenţi la Piatra-Neamţ este şi agentul şef principal Cornel Ioan Sandu, alias „Lupu’ de la Rutieră”.

Despre Lupu’ am scris un material care poate fi recitit aici

Articolul anterior

Ana Maria (24 ani), din Hangu – jud. Neamţ, desemnată cea mai frumoasă şoferiţă de camion din România

Articolul următor

PNL Neamț: ”70 de zile de când PSD și Arsene țin soluțiile PNL în sertar”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *