ISSN 2457 - 3973

Mathilde Ghesea: ”În magazinul Atypique am simțit aerul Oana Timofte by Mathilde. Un magazin creativ, cu suflet și bun gust!”

Mathilde Ghesea, celebrul creator de modă a fost, duminică, prezentă la Piatra Neamț, pentru a vizita magazinul ”Atypique” – singurul din oraș care pune în vâzare linia care îi poartă numele.

Timp de câteva ore, aceasta a stat de vorbă cu Oana Timofte – administratorul magazinului dar și o parte din numeroasele cliente care au ales stilul Mathilde.

La finalul întâlnirii atipice, Mathilde a mărturisit că a găsit în magazinul ”Atypique” armonia dată de stilul în care a fost amenajat și expresivitatea colecțiilor sale.

”Am găsit magazinul Atypique făcut cu mult suflet. De când am intrat aici am simțit aerul Oana Timofte by Mathilde. Este un magazin făcut cu mult bun gust, creativ în același timp, unde mi-ar plăcea să și dorm. Cred că multe cliente au spus așa. Aici este suflet și fără suflet, Mathilde nu ar rezista. Este un loc, din experiența mea, unde femeile se pot descătușa. Te poți simți ”tu” și asta este cel mai important, să te simți bine în pielea ta”, a povestit Mathilde Ghesea. atypique1

Prezentă de mai bine de 15 ani pe piața de profil, într-o luptă inegală dar pe care o domină în fața marilor retail-eri, Mathilde a dezvăluit din povestea sa de succes.

”Nu eu am ales clientela ci ea s-a selectat singură, pe stilul meu. Și nu am schimbat stilul, am mers pe același fir, pe care îl simt eu. Mathilde nu mai este ca în anul 2004 cu 5 oameni ci are 100 de oameni care lucrează și pe care îi soliciți la tot felul de idei. Fiecare este grupat pe un anumit tipar de la office la haute couture. Eu ceea ce creez, gândesc în primul rând pentru mine. Îmi plac foarte mult hainele convertibile pe care le poți folosi cu susul în jos, cu fața la spate”, a spus Mathilde Ghesea. atypique3

Magazinul ”Atypique” este situat pe strada Mihai Eminescu, nr 5. la parterul blocului D6, pe partea dreapta de la Muzeul de Istorie spre Hotel Ceahlău.

 

 

Articolul anterior

Un șofer beat a distrus cu mașina un gard pe 28 metri lungime și apoi s-a răsturnat

Articolul următor

Roznov rămâne, marți, fără apă!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular