NewsAllert :

Două orașe și 3 comune din Neamț sunt tot în Zona Roșie! Situația pe fiecare localitate – luni, 26 octombrie!

Iată ce restricții intră în vigoare de duminică seara (25 octombrie) în Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina

UDMR n-are organizație în Neamț, dar are candidați la parlamentare! Levente și Zoltan vor să vă reprezinte!

Petreceri ilegale întrerupte de polițiștii din Neamț! Din seara aceasta intră în vigoare noi restricții!

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

Vezi incidența cazurilor COVID din localitatea ta! Lista cu toate orașele și comunele din Neamț! (vineri, 23 octombrie)

Lista cu toate școlile din Neamț și modul în care funcționează din 26 octombrie 2020

Școli ÎNCHISE 14 zile la Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina! Cafenele, barurile și restaurantele SE ÎNCHID la interior! (video)

Tânăr de 18 ani – mort în accident rutier la Borlești! Mașina s-a rupt în două!

Bărbat scos mort dintr-o fântână din Pângărați

CJSU Neamț aprobă astăzi: școlile din Piatra-Neamț și Bicaz, exclusiv în on-line! Barurile, restaurantele, cafenelele – închise!

Școli închise pe bandă rulantă în Neamț

Dan Manoliu şi Bogdan Tohăneanu deschid listele PRO România – filiala Neamţ la parlamentare

Deputatul Iulian Bulai (USRPLUS Neamț): ”Am depus listele pentru parlamentare cu gândul că nemțenii au înțeles mesajul nostru!”

  • 26 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Mathilde Ghesea: ”În magazinul Atypique am simțit aerul Oana Timofte by Mathilde. Un magazin creativ, cu suflet și bun gust!”

Mathilde Ghesea, celebrul creator de modă a fost, duminică, prezentă la Piatra Neamț, pentru a vizita magazinul ”Atypique” – singurul din oraș care pune în vâzare linia care îi poartă numele.

Timp de câteva ore, aceasta a stat de vorbă cu Oana Timofte – administratorul magazinului dar și o parte din numeroasele cliente care au ales stilul Mathilde.

La finalul întâlnirii atipice, Mathilde a mărturisit că a găsit în magazinul ”Atypique” armonia dată de stilul în care a fost amenajat și expresivitatea colecțiilor sale.

”Am găsit magazinul Atypique făcut cu mult suflet. De când am intrat aici am simțit aerul Oana Timofte by Mathilde. Este un magazin făcut cu mult bun gust, creativ în același timp, unde mi-ar plăcea să și dorm. Cred că multe cliente au spus așa. Aici este suflet și fără suflet, Mathilde nu ar rezista. Este un loc, din experiența mea, unde femeile se pot descătușa. Te poți simți ”tu” și asta este cel mai important, să te simți bine în pielea ta”, a povestit Mathilde Ghesea. atypique1

Prezentă de mai bine de 15 ani pe piața de profil, într-o luptă inegală dar pe care o domină în fața marilor retail-eri, Mathilde a dezvăluit din povestea sa de succes.

”Nu eu am ales clientela ci ea s-a selectat singură, pe stilul meu. Și nu am schimbat stilul, am mers pe același fir, pe care îl simt eu. Mathilde nu mai este ca în anul 2004 cu 5 oameni ci are 100 de oameni care lucrează și pe care îi soliciți la tot felul de idei. Fiecare este grupat pe un anumit tipar de la office la haute couture. Eu ceea ce creez, gândesc în primul rând pentru mine. Îmi plac foarte mult hainele convertibile pe care le poți folosi cu susul în jos, cu fața la spate”, a spus Mathilde Ghesea. atypique3

Magazinul ”Atypique” este situat pe strada Mihai Eminescu, nr 5. la parterul blocului D6, pe partea dreapta de la Muzeul de Istorie spre Hotel Ceahlău.

 

 

Articolul anterior

Un șofer beat a distrus cu mașina un gard pe 28 metri lungime și apoi s-a răsturnat

Articolul următor

Roznov rămâne, marți, fără apă!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *