ISSN 2457 - 3973

Mesaj clar a lui Mugur Cozmanciuc: ”Ionel Arsene, ești un mincinos! Ce a fost mai rău de la Liviu Dragnea, ai luat! Se vede, ești disperat!”

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, a transmis, sâmbătă, un mesaj pe cât se poate de dur pe atâta de răspicat către președintele Consiliului Județean Neamț: ”Ionel Arsene, ești un mincinos!”

Președintele PNL Neamț și-a explicat și nuanțat mesajul, după ce și-a dat masca de protecție jos: ”Ai mințit județul și oamenii, nu ai făcut nimic pentru Neamț ca să crească nivelul de trai. Salariul mediu pe economie este în coada clasamentului. Ai început campania electorală urât. Am făcut apel să fie o campanie electorală onestă. Noi nu am jignit. Ai început să jignești. Mai mult decât atât, ai început să ameninți. De aceea îți spunem: Ionel Arsene, pe 27 septembrie vei pleca acasă de la Consiliul Județean. Ai făcut investiții după bunul plac. Spitalul de la Lețcani nu a fost nici acum inaugurat. Spitalul de la Lețcani a fost de la bun început un tun răsuflat. Ionel Arsene, nu mai amenința primarii PNL. Lasă-i în pace și nici nu încerca să îi cumperi! Și îți mai spun un lucru: noi nu vom spune niciodată ceva de familia ta. Dar articolele pe care le comanzi în presă pentru a ataca membrii din familiile colegilor noștri nu califică niciun om în anul 2020. Ce a fost mai rău de la Liviu Dragnea, ai luat. Acum, lasă pentru tine, și lasă județul Neamț să nu fie niciodată ca județul Teleorman. Ionel Arsene, să știi că se vede: ești disperat! Dragă Ionel, lasă-ne!”

Articolul anterior

DSP Neamț confirmă: 2 focare de COVID la Spitalul Județean Neamț și unul la Roman! Alte 3 focare în Neamț! Iată situația la zi! (5 septembrie)

Articolul următor

Eugen Tomac (președinte PMP): ”Echipa Chitic – Gavrilescu va da un ton extrem de bun pentru viitorul orașului și al județului!” (video)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular