NewsAllert :

Prezența la vot la ora 08.00 în Neamț! Ruralul este peste urban și decide soarta județului!

Să votezi, este sigur! Să nu participi la vot, este boală lungă pentru cel puțin 4 ani (video)

Gospodărie lovită de fulger la Bârgăuani. A luat foc!

Accident cu 6 victime încarcerate la Roznov! Un TIR a intrat într-un autoturism! (sâmbătă, 26 septembrie)

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

  • 27 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Mesaj clar a lui Mugur Cozmanciuc: ”Ionel Arsene, ești un mincinos! Ce a fost mai rău de la Liviu Dragnea, ai luat! Se vede, ești disperat!”

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, a transmis, sâmbătă, un mesaj pe cât se poate de dur pe atâta de răspicat către președintele Consiliului Județean Neamț: ”Ionel Arsene, ești un mincinos!”

Președintele PNL Neamț și-a explicat și nuanțat mesajul, după ce și-a dat masca de protecție jos: ”Ai mințit județul și oamenii, nu ai făcut nimic pentru Neamț ca să crească nivelul de trai. Salariul mediu pe economie este în coada clasamentului. Ai început campania electorală urât. Am făcut apel să fie o campanie electorală onestă. Noi nu am jignit. Ai început să jignești. Mai mult decât atât, ai început să ameninți. De aceea îți spunem: Ionel Arsene, pe 27 septembrie vei pleca acasă de la Consiliul Județean. Ai făcut investiții după bunul plac. Spitalul de la Lețcani nu a fost nici acum inaugurat. Spitalul de la Lețcani a fost de la bun început un tun răsuflat. Ionel Arsene, nu mai amenința primarii PNL. Lasă-i în pace și nici nu încerca să îi cumperi! Și îți mai spun un lucru: noi nu vom spune niciodată ceva de familia ta. Dar articolele pe care le comanzi în presă pentru a ataca membrii din familiile colegilor noștri nu califică niciun om în anul 2020. Ce a fost mai rău de la Liviu Dragnea, ai luat. Acum, lasă pentru tine, și lasă județul Neamț să nu fie niciodată ca județul Teleorman. Ionel Arsene, să știi că se vede: ești disperat! Dragă Ionel, lasă-ne!”

Articolul anterior

Răzvan Cuc: „Maidanele trebuie să devină spații multifuncționale pentru sport”

Articolul următor

Eugen Tomac (președinte PMP): ”Echipa Chitic – Gavrilescu va da un ton extrem de bun pentru viitorul orașului și al județului!” (video)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *