ISSN 2457 - 3973

Minciunile PNL, dezmințite de ministrul Fondurilor Europene: ”Proiectul de apă de la Neamț continuă prin alt program de finanțare!”

Adrian Câciu, ministrul Fondurilor și Proiectelor Europene, dezminte minciunile făcute de PNL Neamț, potrivit cărora proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în Neamț a fost blocat, privând, astfel, mii de nemțeni de accesul facil la apă și canalizare.

Investiția în proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată  va continua cu finanțare din Programul de Dezvoltare Durabilă (PDD- n.red.), cu o sumă totală de  370 milioane de euro investiți în beneficiul a 45 de unități administrativ teritoriale din județ”, a declarat ministrul Adrian Câciu, ajuns joi, 6 iunie, în județul Neamț.

*Declarația , aici:

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=968477451953534&id=100063738639864&rdid=0TuhnYUEuwEsln3G

Neamțul nu este singurul județ din țară care continuă proiectul prin alt program:  ”Alte 33 de proiecte de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată de la nivelul întregii țări începute/contractate prin POIM în exercițiul financiar 2014-2020 și proiectul de apă din județul Neamț, contractat inițial prin POIM vor fi finanțate în continuare din PDD.

Valoarea alocată la nivel național pentru astfel de proiecte este de 4 miliarde euro, iar angajamentul nostru este de a lucra împreună cu autoritătile locale pentru finalizarea lucrărilor de investiții, a precizat ministrul Fondurilor și Proiectelor Europene.

Îi asigurăm pe nemțeni că mergem mai departe cu această investiție importantă pe infrastructura de apă din județ. Știm cât este de important acest proiect pentru toți locuitorii din județ.

Noi, social-democrații,  venim în fața dumneavoastră cu soluții, nu cu declarații mincinoase.

Material comandat de PSD Neamţ, CMF 21240002

Articolul anterior

Andreea Adămoae-Manole, candidata USR pentru Primăria Roznov: “În primele șase luni de mandat, voi aduce un medic de familie în oraș”

Articolul următor

Vlad Peiu, candidatul USR pentru Primâria Târgu-Neamț: “Voi lucra cu voi, pentru voi!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular