ISSN 2457 - 3973

Ministrul Transporturilor, promisiuni de investiții pe drumurile naționale din Neamț

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a fost prezent, joi, în județul Neamț, la invitația președintelui CJ Ionel Arsene, pentru a discuta despre prioritățile județului în infrastructura rutieră. După o ședință tehnică la sediul Consiliului Județean, oficialii au plecat în teren la mai multe obiective.

S-a mers la podul de la Preluca, pe care se circulă cu restricții de tonaj, apoi pe drumurile care fac legătura cu Lacu Roșu și Tîrgu Neamț dinspre Bicaz.

De la Tîrgu Neamț, ministrul Transporturilor a mers și în zona Roman pe mai multe sectoare de drum care au nevoie de finanțare guvernamentală.

”Sunt extrem de multumit de rezultatele vizitei de astazi a ministrului transporturilor, Razvan Cuc, la Neamt, deoarece am reusit sa obtin asigurari ca in cel mai scurt timp drumuri nationale importante pentru economia judetului vor fi reabilitate si modernizate. Ma bucur sa-i pot anunta pe locuitorii de pe Valea Muntelui ca anul acesta va fi consolidat podul de la Straja iar drumul national ce leaga Piatra-Neamt de Bicaz va fi refacut anul viitor. Tronsonul de drum national de la Tasca pana la Lacul Rosu, limita cu judetul Harghita va fi finalizat in urmatoarele saptamani. O investitie de mare amploare in infrastructura rutiera din aceasta zona a judetului va consta in refacerea drumului national 15 de la Bicaz la Poiana Teiului. Am primit garantii din partea ministrului transporturilor ca va aloca pentru aceasta lucrare aproximativ 280 de milioane de lei. Infrastructura rutiera din judet este mereu in atentia mea, fie ca vorbim despre drumuri judetene, nationale sau comunale, iar cu sprijinul colegilor mei din Guvern voi reusi ca in acest mandat sa le pun la dispozitie nemtenilor drumuri sigure, reabilitate si modernizate”, a declarat președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

Am fost astazi, alaturi de prietenul si colegul meu, Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt,
pe drumuri nationale din judet, pentru a discuta concret despre reabilitarea si modernizarea infrastructurii din zona. O investitie de mare amploare in infrastructura rutiera din aceasta zona a judetului va consta in refacerea DN15, de la Bicaz la Poiana Teiului. Vom aloca banii necesari pentru ca aceasta zona superba sa fie o sursa de venituri din turism si nu numai. De asemenea, angajatii de la DRDP m-au asigurat ca anul acesta va fi consolidat si Podul de la Straja, asta in timp ce DN 15, portiunea care leaga Piatra-Neamt de Bicaz va fi refacut anul viitor. Tronsonul de DN de la Tasca pana la Lacul Rosu, limita cu judetul Harghita va fi finalizat in urmatoarele saptamani”, a declarat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Articolul anterior

Procurorii DIICOT au descins la 5 adrese din Neamț! Este vorba de o crimă comisă în Irlanda!

Articolul următor

Un copil a fost călcat de tren la Timișești (jud. Neamț)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular