ISSN 2457 - 3973

Minte Eugen Tomac sau liderii PMP Neamț? Partidul rămâne duplicitar la Neamț!

PMP rămâne un partid duplicitar în județul Neamț. Sau cu o conducere neputincioasă.

În ciuda mesajului trâmbițat de președintele Eugen Tomac, că partidul râmâne în opoziție cu PSD, exemplul din Neamț îl contrazice evident. Ceea ce înseamnă că ori minte Eugen Tomac, ori mint liderii PMP Neamț!

Cazul concret este cel al vicepreședintelui CJ Neamț, Laurențiu Amedeo Dulamă, care face jocurile PSD în Consiliul Județean. Este singurul membru al opoziției care votează alături de PSD și susține orice proiect al președintelui Ionel Arsene.

Cel de-al doilea consilier județean al PMP Neamț, Cristian Ungurianu, a rămas în opoziție, alături de PNL.

În interiorul filialei PMP Neamț a avut loc o tentativă eșuată de retragere a sprijinului politic a lui Dulamă. După ce s-au poticnit lamentabil de excluderea lui Dulamă, cei din conducerea PMP Neamț au mutat ”cartoful fierbinte” la centru. Sau cel puțin așa a anunțat acum 2 luni președintele PMP Neamț, Bogdan Gavrilescu.

Cum nici Consiliul Național al PMP nu a luat nici o măsură în privința lui Dulamă, ne întrebăm firesc dacă într-adevăr propunerea de excludere a ajuns la București. Sau este doar un joc de imagine care maschează interesele subterane?!

Întrebat de reporteri ”dacă mai sunt Consilii Județene și Consilii Locale unde consilierii votează alături de PSD”, peședintele PMP, Eugen Tomac, a răspuns:

”Au existat înțelegeri la început de mandat unde s-au dat voturi reciroce dar PMP este un partid în opoziție cu PSD și am dovedit-o de fiecare dată”. 

Doar că la Consiliul Județean Neamț este cu totul invers!

Așadar, minciuna gogonată servită (in)voluntar de Eugen Tomac întărește supoziția că PMP este condus în județul Neamț tot de PSD!

Articolul anterior

Garaj și mașină, făcute scrum de un incendiu la Hangu

Articolul următor

Accident la Turturești-Girov! O mașină cu 5 tinere a intrat prin gard în curtea unei case!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *