ISSN 2457 - 3973

Minune în chilia părintelui Iustin Pârvu! Dintr-o icoană a început să curgă mir! (foto)

O nouă minune s-a produs la Mănăstirea Sf. Arhangheli Mihail&Gavriil de la Petru Vodă după ce dintr-o icoană aflată în chilia părintelui Iustin Pârvu a început să curgă mir.

Minunea s-a întâmplat luni, 17 august 2020, atunci când un grup de pelerini au venit în chilie și au început să citească, la icoana cu moaștele Sfântului Nichifor Leprosul, paraclisul acestuia.

”Icoana de la moaștele Sf. Nichifor Leprosul, a izvorât astăzi mir în chilia Părintelui Justin Pârvu, în momentul în care un grup de credincioși îi citeau paraclisul. Icoana cu sfintele moaște erau încuiate într-o vitrină de sticlă, neavând nimeni posibilitatea să pună mirul acolo. Sf. Nichifor să vegheze asupra noastră și să ne izbăvească de boli și primejdii”, au povestit reprezentanții obștii mănăstirești.

O minune similară s-a întâmplat anul trecut atunci când din icoana părintelui Iustin a început să izvorască mir.

Icoana se afla la o conferință pe tema martirilor din închisorile comuniste, ce s-a desfășurat pe 21 martie 2019, la Iași.

”În momentul când a început acatistul, eram acolo în față, era icoana curată. Dintr-o data, au izvorât două șiroaie mari de mir. Curgea atât de mult, încât a curs și pe jos. Și toată lumea era acolo să vadă și să ia mir”, a relatat un martor ocular.

 

Articolul anterior

Idei de ținute pentru activitățile din această vară

Articolul următor

Primăria Piatra-Neamț – o instituție deschisă pentru dialogul cu cetățenii orașului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *