ISSN 2457 - 3973

Minunea părintelui Iustin? Plouă în Neamț!!!

FB_IMG_1434285297405Mii de pelerini s-au rugat, sâmbătă, la mormântul părintelui Iustin Pârvu de la Petru-Vodă, pentru ploaie. Iar astăzi, după luni de zile de secetă, a început să plouă în Neamț!

Părintele Hariton Negrea, starețul Mănăstirii Petru Vodă a cerut încă de joi credincioşilor care urmau să vină la pomenirea de 2 ani a părintelui Iustin să se roage pentru ploaie. Miile de credincioşi care au venit, ieri, la Petru Vodă, s-au rugat alături de preoți, să plouă iar Dumnezeu a dat ploaie.

Slujbe similare au avut loc, duminică, la solicitarea mitropolitului Teofan, în toate parohiile din Neamț. În mediul rural, preoții au scos icoanele pe câmpurile arse de secetă. Astăzi am avut parte de o nouă dovadă: credința salvează România!

 

(Gabriel APETRII)

Articolul anterior

EXCLUSIV Un tânăr în pielea goală s-a aruncat în gol de la stația de plecare a Telescaunului de pe Cozla (ştire actualizată)

Articolul următor

Copil înecat în Siret

4 Commentarii

  • Dar ce mult a mai plouat. Mare minune a mai fost. A plouat mai bine de doua minute. Doamne, cate credinta mai avem…

  • Nici NU spunea la meteo de cateva zile ca o sa fie averse de ploaie in moldova =)))) … treziti-va oameni buni ! daca dumnezeu era sa trimita ploaie le trimitea si mancare la amaratii aia de mor de foame si saracii copii din orfelinate abandonati ! Ce-ar fi fost daca in loc sa se roage oamenii aia puneau mana de la mana si faceau irigatii ca pe vremea lui Ceausescu cand moldovenii nu mureau de foame ca popii nu ii duceau la procesiuni de ploaie , treziti-va romani ! Popii profita de voi , va mint de mii de ani sa va controleze ca o sa ajungeti in iad daca nu faceti ce zic ei =)) Iadul dragii mei , nu exista ! nici raiul ! Credinta a fost o arma de control a maselor . Tari precum Suedia , Islanda , Anglia, Danemarca, Finlanda , au populatie majoritar atee si dupa cum vedeti o duc foarte bine cum o duceam noi in timpul comunismului cu o Republica Socialista Romania atee !

  • Pe site-urile de specialitate meteo era prognozata ploaie saptamana asta!. Ce e mai grav, e ca inca prostimea mai crede in povesti. Credinta in Dumnezeu e prost inteleasa. Ce are a face Tanda cu Manda?

  • Daca sunteti asa de destepti, domnilor atei si doamnelor atee, de ce mai cititi asemenea noutati sau va place sa batjocorati oameni cu credinta in Dumnezeu? Nu vad decat destepti inchipuiti care stiu tot si nu stapanesc nimic. Dumnezeu sa ma ierte, dar aveti nevoie de multa minte.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular