ISSN 2457 - 3973

EXCLUSIV Un tânăr în pielea goală s-a aruncat în gol de la stația de plecare a Telescaunului de pe Cozla (ştire actualizată)

UPDATE

Poliţiştii au confirmat ştirea pe care newsallert.ro a publicat-o în EXCLUSIVITATE.

„Avem o sesizare că dimineaţă un tânăr s-a aruncat în gol, duminică dimineaţă, de la staţia de plecare a telescaunului. Colegii care cercetează cazul au fost la spital şi au discutat cu cadrele medicale. Bărbatul are mai multe fracturi dar este în afara oricărui pericol. Din primele cercetări, acesta nu era sub influenţa drogurilor. De asemenea, nu apare în evidenţa medicilor că ar suferi de afecţiuni psihice”, a declarat, pentru newsallert.ro inspectorul principal Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Surse medicale susţin că tânărul a spus că a căzut fără să vrea de pe platforma telescaunului unde a urcat ca să ia ”aer curat”. De ce era însă în pielea goală? Şi mai ales de ce înainte de a comite gestul a intrat peste paznicul din staţia telegondolei, din vârful muntelui Cozla, şi a încercat să îl agreseze?

Imediat după ce a fugit din clădire, a luat o şipcă de lemn şi a încercat să spargă geamurile. Apoi a dispărut iar paznicul l-a găsit sub platforma staţiei de plecare a telescaunului, de unde sărise circa 12 metri.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ

 

Un tânăr cu vârsta de aproximativ 30 ani s-a aruncat în gol, în această dimineață, de la stația de plecare a Telescaunului, din vârful muntelui Cozla.

Incidentul s-a produs în jurul orei 07.30. Tânărul s-a dezbrăcat în pielea goală, a alergat prin interiorul clădirii de la telegondolă, apoi a urcat pe rampa de plecare a telescaunului şi a sărit în gol de la circa 12 metri înălțime.

Paznicul de noapte a sunat imediat la 112 iar pacientul a fost preluat în stare gravă de un echipaj SMURD.

Vom reveni cu amănunte.

 

(Gabriel APETRII)

Articolul anterior

Se întâmplă la Borlești! Câini de luptă dresați de un profesor să atace copiii?!

Articolul următor

Minunea părintelui Iustin? Plouă în Neamț!!!

2 Commentarii

  • Unora le este usor sa se sinucida… in timp ce altii lupta pentru viata.

    • Trist dar adevărat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular