ISSN 2457 - 3973

Moartea a mai ”pensionat”, la 49 ani, un polițist din Neamț

Un polițist din cadrul IPJ Neamț a decedat, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui infarct, după cum a anunțat agentul șef Ioan Cănăru, liderul de sindicat EUROPOL Neamț.

Acesta a ținut să reamintească tuturor cât este de grea meseria de polițist și în ce condiții dificile se lucrează.

”Moartea a mai ” pensionat ” un polițist ! Asp Pal Mihai, din cadrul IPJ Neamț, a decedat azi noapte în locuința personală. Inima lui a refuzat să mai bată. Au obosit-o cei aproape 30 de ani scurși de când a îmbrăcat prima dată uniforma de om al legii. Povara grea de pe umerii lui, anii petrecuți în stradă în frig și ploaie, nopțile nedormite pentru un spor financiar care acoperea o parte dintre cheltuielile familiei, privațiunile și restricțiile vieții de polițist l-au trimis la ceruri prea devreme, la doar 49 de ani. Dumnezeu sigur te iartă, om bun ai fost și iubitor. Păcat că n-ai apucat să primești din “beneficiile” prelungirii vârstei de pensionare, de promisiunile politicienilor “iubitori” de polițiști care ne asigură că bolile profesionale vor fi recunoscute ca și cauze de deces. Să-ți fie țărâna ușoara. Adio, drag coleg!”, a fost mesajul emoționant a lui Ioan Cănărău.

 

Read Previous

Cod Portocaliu de furtuni și în zona Piatra-Neamț! Grindină, ploi torențiale și descărcări electrice!

Read Next

Evaluarea Națională: astăzi, proba la Limba şi literatura română. Informații importante pentru cei care susțin examenul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *