NewsAllert :

Incidenţa COVID în Neamţ, vineri – 16 aprilie. Opt localităţi sunt în ZONA ROŞIE.

Parcurs motivaţional în activitatea Casei Corpului Didactic Neamț

Bălţăteşti: Şoferiţă rănită de roata unui autocamion cu lemne care a sărit în mers

Incidenţa COVID pe fiecare localitate din Neamţ, joi – 15 aprilie 2021

Deputatul Laurenţiu Leoreanu (vicepreşedinte PNL): Am continuat întâlnirile primarilor din Neamţ cu reprezentanţii Guvernului!

Florentina Moise: Amendamentele la buget propuse de mine, colegii din PSD, PMP şi ALDE, adoptate în CL Piatra-Neamţ!

Bestii cu chip de om! Doi părinţi din Dumbrava Roşie şi-au violat şi schingiuit cei 3 copii!

Dan Barna: “Premierul Cîţu nu mai are susţinerea USR-PLUS”. Iulian Bulai: “Premierul Cîţu trebuie să plece!”

Neamţ: Incidenţa cazurilor COVID-19 din fiecare localitate (miercuri, 14 aprilie)

Piatra-Neamţ: De câţi poliţişti locali e nevoie ca să prinzi un bărbat care nu poartă mască?!

Accident la Piatra Şoimului. O şoferiţă a spulberat gardul unei case. În maşină erau 2 copii.

Un pacient cu COVID, internat la Spitalul Judeţean Neamţ, s-a aruncat de la etajul 3 şi a murit

COVID/ Scădere considerabilă a cazurilor la Piatra-Neamţ şi Roman. Situaţia pe localităţi. (marţi – 13 aprilie)

Jale pe şoselele din Neamţ! 1.300 sancţiuni şi 180 permise reţinute, săptămâna trecută

Educaţia şi investiţiile – priorităţile bugetului municipiului Piatra-Neamţ pe 2021

  • 18 aprilie 2021

ISSN 2457 - 3973

Monica Anton, deget acuzator înspre PSD Neamț!

Refuz să cred că, în cazul Apa Serv, PSD Neamț pune mai presus interesele de partid decât cele ale comunității
În urma articolelor din presa locală şi a zvonurilor care circulă în opinia publică cu privire la o posibilă schimbare a conducerii companiei judeţene Apa Serv S.A, aflată în subordinea Consiliului Judeţean, în calitate de ocupant al unei funcții în administrația locală mă simt obligată să trag un semnal public de alarmă cu privire la această posibilă situaţie.
Mai mulţi jurnalişti au vorbit despre acest scenariu care ar avea ca miză gestionarea fondurilor proiectului de extindere a reţelei de apă şi canal, proiect ce va fi derulat cu fonduri europene în valoare de peste 150 de milioane de euro. Iar scenariile puse pe tapet de presa locală par veridice ținând cont că în ultima vreme am avut parte de amenințări cu demiterea a conducerii companiei Apa Serv, dar și de demisii din Adunarea Generală a Acționarilor.
Refuz să cred că un proiect de o asemenea anvergură şi de o importanţă atât de mare pentru locuitorii judeţului Neamţ poate constitui o miză personală, ajungând astfel să fie deturnat şi folosit în beneficiul unui partid sau a unor persoane. Refuz să cred că există premisele ca pentru unii membri ai PSD sau UNPR gradul de iresponsabilitate să fie atât de mare încât interesele personale şi de partid să fie puse înaintea interesului comunităţii. De aceea mă simt obligată să am această poziţie publică şi să afirm răspicat că scenariul vehiculat de presă nu trebuie să devină realitate.
Ne-am obişnuit ca pentru „stânga” politică transparența şi competența în administraţie să fie vorbe goale, ne-am obişnuit ca pentru guvernul actual investiţiile şi zona Moldovei să nu reprezinte priorităţi, însă măcar atunci când avem şansa să accesăm fonduri europene în scopul implementării unor proiecte vitale pentru judeţul Neamţ să fim siguri că aceste proiecte sunt duse la capăt fără implicarea unor figuri politice obişnuite cu “căpuşarea” fondurilor publice.
Închei prin a ruga presa locală să sesizeze în continuare orice fapt care ridică semne de întrebare legat de acest posibil scenariu “negru” pentru judeţul Neamţ şi asigur pe toată lumea că Partidul Naţional Liberal, prin reprezentanţii săi care ocupă funcţii în administraţie, va face tot ce-i stă în putinţă pentru a se asigura că acest proiect de extindere a reţelei de apă-canal nu va fi “virusat” politic, aşa cum s-a întâmplat de atâtea ori în administraţia “roşie”.
Monica Anton, consilier municipal PNL Neamț

 

Articolul anterior

Accident mortal la Turturești

Articolul următor

Piața Centrală din Piatra-Neamț, finanțată doar pe hârtie! Au uitat să mai facă licitația!

Un comentariu

  • vai cata intelepciune la aceasta doamna imaculata si noul simbol al pnl.cred ca e mai tare decat gorghiu poate are si doctoratul si nu ne-a spus.dar de cand doamna monica este consilier municipal(nu local cum zice legea) ?eu stiam ca ajutata de marius a fost aleasa consilier local ppdd-filiala farcaseanu iar prin ordonanta traseistilor a ales independenta.acum fiindca pnl sta la panda pentru os pac monica e consilier pnl.precizez ca ordonanta trseistilor permite o singura data sa pleci unde te taie capul si nu de cate ori vrei tu chiar daca esti marea avocata anton monica(fosta ivu de agapia) .parerea ei despre apaserv conteaza zero barat la cata expertiza are in acest domeniu.nu inteleg ce cauta poza cu chipul ei.credeti ca nu o cunoastem?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *