ISSN 2457 - 3973

Morți și răniți pe șoselele din județ! Șoferi prinși băuți la volan!

În ziua de 18 septembrie, orele 14.35, pe DN 15, pe raza comunei Zănești, s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane. În urma cercetărilor se pare că în timp ce un bărbat de 22 ani din Buhuși conducea un autoturism pe DN 15, a surprins și accidentat mortal un pieton care s-a angajat in traversarea drumului prin loc nepermis, nesemnalizat și fără să se asigure. Persoana decedată nu a putut fi identificată. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului precum și a stabilirii identității persoanei decedate.

În ziua de 18 septembrie, orele 15.10, pe DC 34 pe raza comunei Dragomirești, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. În urma cercetărilor se pare că în timp ce un bărbat de 32 ani conducea o motocicletă neînmatriculată pe DC 34 și în timp ce se afla sub influența alcoolului, într-o curbă la stânga a pierdut controlul, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp. Urmare a producerii accidentului, motociclistul a fost rănit grav. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

Infracțiuni la regimul rutier

În ziua de 18 septembrie , orele 19.40, un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală nr 5 Gârcina au depistat pe DJ 155 J, pe raza comunei Gârcina, un bărbat de 67 ani din Piatra Neamț care conducea o autoutilitară în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În ziua de 18 septembrie , orele 23.30, un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală nr 5 Gârcina au depistat pe DJ 155 G, pe raza comunei Bodești, un bărbat de 38 ani din comună care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În ziua de 18 septembrie , orele 23.00, Postul de Poliție pipirig a fost sesizat despre faptul pe DN 159, pe raza comunei, că un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că șoferul, un bărbat de 25 ani din Botoșani, se afla sub influența alcoolului.

Cei trei conducători auto sunt cercetați pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier

Articolul anterior

Înghesuială mare pe lista de candidați ai PMP Neamț! Patru pe singurul loc semi-eligibil la Camera Deputaților!

Articolul următor

Un deputat din Neamț susține că există denunțuri la DNA potrivit cărora Vasile Blaga a primit bani din afacerea Microsoft

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.